Catrice 240 Sold Out Forever.

Een paar maanden geleden alweer was ik samen met Roy gaan winkelen in Goes waar ze ook in de Kruitvat daar de Catrice schappen hebben. *hier in Vlissingen centrum hebben ze deze namelijk niet*  Ik heb toen samen met de 280 London’s Weather Forecast en 110 Poison Me, Poison You lakje deze jade groene lak gekocht.
Zoals velen van jullie wel weten en in ieder geval kunnen zien, is deze lak 1 van de vele verschillende dupes van de Chanel Jade lak. Aangezien deze lak een tijd terug super hip was mocht deze natuurlijk niet ontbreken in mijn nagellak stash.

De lak zelf vind ik, vergeleken met de andere twee lakjes die ik diezelfde dag gekocht had, iets minder van kwaliteit. Deze lak heeft ongeveer 3 laagjes nodig voordat deze volledig dekt en door de vele laagjes duurt het best lang voordat de lak helemaal gedroogd is. Ondanks dat vind ik het alsnog een super mooie lak. Als je van heel dichtbij naar de lak kijkt zie je dat er een kleine groene shimmer in zit wat de lak weer net iets mooier maakt in daglicht en zonlicht.  
Ik zou wel van te voren een goede base coat gebruiken om te voorkomen dat je nagels verkleuren. Ook een goede top coat zorgt er voor dat de lak lang goed op je nagels blijft zitten.
De prijs van dit lakje is net als alle andere Catrice lakjes €2,49 en te koop bij bijna alle Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice 240 Sold Out Forever.”

  1. mooie nagels heb je! ik heb dit kleurtje niet ik had al zoveel mint nagellakjes!

  2. Ik heb deze ook, echt geweldig haha, dit is btw de eerste keer dat ik op je blog kom, wist niet dat jij ook op walcheren woont? haha :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//