Studio Shoot 16/11.

Ola lieve lezers!

Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik regelmatig shoots van en door mij. Vandaag stond ik weer eens voor de camera in plaats van er achter en ik wilde jullie alvast een preview geven van 1 van de foto’s die ik er uit gepikt heb.

*het is een foto van de nog onbewerkte foto op pc scherm. klink logisch, lol ^^*

Jullie hebben een primeur want verder heeft nog niemand anders deze foto’s gezien! De make-up en verdere styling heb ik zelf op- en aangebracht. De make-up zelf is bijna allemaal budget merk btw, dus iedereen kan deze look wel maken!

Enjoy!

x femketje.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Studio Shoot 16/11.”

  1. Mooooi!!
    Ben benieuwd naar de bewerkte versie van de onbewerkte versie ;)

    xXx Cecilly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//