Catrice 090 Pink! Pink! Pink!

Een nieuw en onverwachts juweeltje die ik laatst uit een uitverkoopbak gevist heb is deze oogschaduw duo van Catrice. Ik geloof dat Catrice zo’n 2 keer per jaar haar assortiment vernieuwd en ook dit keer moesten er weer een paar perfecte producten ruimte maken voor nieuwe.

Deze mono bevat 2 roze tinten, de eerste tint is donkerroze, bevat wat grovere zilverkleurdige glitters en shimmer. Deze zit in een grotere pan van 3 gram. In de kleinere pan van 2 gram zit een shimmery licht roze. De pigmentatie was het gene waar ik echt verrast door was. Deze is zeker goed te noemen (ook zonder basis) en het enige nadeeltje aan deze duo is de textuur van de oogschaduw.

(de lichte tint is bijna niet te zien op dat stukje huid van mijn arm, het is zowat dezelfde kleur! kun je na gaan hoe wit ik zelf ben XD)

De textuur is erg zacht en ook brokkelig wat voor fall out kan zorgen. Wel blenden ze door deze eigenschap erg fijn. Voor deze duo heb ik uiteindelijk €2,50 betaald i.p.v. €3,79 die het oorspronkelijk kostte.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice 090 Pink! Pink! Pink!”

  1. Leuke kleurtjes!! Ik zag hem ook in de rommelbak! Helaas niet gekocht! Zeker helaas nu ik deze mooie foto’s zie!

  2. Wauw, wat een mooie palette om te zien! Wat een pigmentatie, nooit gedacht van de palettes, shame on me. De paarse tint is wel wauwie, amazing.

  3. Deze oogschaduw heb ik ook! Ik ben gek op roze oogschaduws! Alleen hij brokkelt idd wel wat ja. Verder is ie heel fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//