MAX 3Pack Oogpotloden.

Action is zo’n winkel waar soms een hele nieuwe wereld voor je open gaat. Dat gebeurde ook met mij toen ik de hele rij make-up zag liggen met prijsjes van zowat allemaal onder een euro. Dit 3pack oogpotloden (ze zijn er in verschillende tinten btw, 3 keer zwart, met groen, blauw en grijs.. vanalles!) kostte me maar €0,69 als ik het me goed herinner.

Ikzelf heb een setje gekozen met een simpel donkere zwarte tint, een donkergrijze tint en een donkergroene tint. Vooral omdat ik nog geen groen oogpotlood had en een grijze tint erg goed staat bij blond haar. 2 van de 3 potloodjes hebben een normaal dopje, dit vind ik ook wel fijner dan de puntenslijper/dop in 1. De puntenslijperdop valt er erg snel af en zou ik dus meteen verliezen als ik dat potlood mee in mijn tas zou nemen. Aan de andere kant, dus de achterkant, zit nog een smudger. Deze vind ik opzich wel okay maar gebruik ik niet vaak. Mijn vingers werken altijd een stuk sneller als ik een lijntje wil vervagen!

De potloodjes zelf hebben wel een erg goede pigmentatie maar zijn erg hard. Hierdoor brengen ze helemaal niet makkelijk en creamy aan. Ik denk dat het zou schelen als ik de potloodpunten eerst even zou verwarmen met mijn hand of even snel met een aansteker. Dan zijn ze een stuk zachter en makkelijker in gebruik. Ik vond het trouwens wel apart dat deze 3 potloodjes zo hard waren, ik heb een aantal andere zwarte potloodjes van MAX die echt super zacht en creamy zijn van zichzelf.

Al met al ben ik er wel tevreden over ondanks dat ze best hard zijn. De pigmentatie is goed en over de prijs heb ik zeker niet te klagen! Ook test MAX niet op dieren wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op kwasten, nagellak en lipstick!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “MAX 3Pack Oogpotloden.”

 1. Ik ben deze nog steeds niet tegengekomen!
  Wel raar inderdaad dat deze niet creamy zijn, had ik wel verwacht. Heb ook een paar zwarte oogpotloden van Max en die zijn dat wel.
  Oh and hi, ik ben je 100e follower ;) gefeliciteerd! haha

  1. oeh gezellig! :D altijd leuk een nieuwe follower :3

   eerst waren deze ook niet bij de action in mijn buurt te krijgen >.< pas na een half jaar lagen ze hier in het schap. ik vond het ook apart en eigenlijk best jammer dat ze niet zo zacht zijn als de andere gewone zwarte oogpotloden, hierdoor gebruik ik ze wel minder vaak dan gedacht!

 2. Goeie deal zeg, action blijft verbazen ;) Ik gebruik zelf niet echt vaak potloodjes, en als ik ze gebruik moeten ze echt heel creamy zijn, dus deze laat ik denk ik aan me voorbij gaan. x

 3. Ik heb precies de zelfde de grijze en de zwarte zijn best goed alleen de groene vind ik tegen vallen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//