Budget Ebay Tip: Too Faced Natural Eyes Palette *knock-off*.

Oops I did it again… Alweer een review artikel van een Too Faced knock off paletje, en dit keer van het Natural Eyes palette. Eerder reviewde ik al het Boudoir Eyes paletje en het Summer Eyes paletje.

DSC_6672 DSC_6673

De kleuren zijn super pretty en de pigmentatie is erg goed te doen, zeker gezien de lage prijs die ik er voor betaald heb. De kleuren zijn erg draagbaar en ook weer goed intens op te bouwen voor een wat heftigere avondlook. Alleen de kleuren Heaven en Velvet Revolver zijn eigenlijk net iets te licht om goed zichtbaar te zijn op mijn bleke huid. Dit zijn dan ook meteen de minst goed gepigmenteerde tinten, die wel weer erg goed als blend-kleur te gebruiken zijn tussen felle kleuren in. Hieronder op de swatchfoto’s kun je de kleuren en pigmentatie van maar 1 veegje zonder primer of oogschaduwbasis goed zien. De eerste foto is in zonlicht genomen, de laatste swatchfoto is in normaal daglicht genomen.

DSC_6676 DSC_6678 DSC_6679

I LOVE IT! Dit palette is denk ik mijn favoriet van de tot nu toe 3 Too Faced knock off paletjes. Super draagbaar en mooi te combineren met elkaar. Zelf kocht ik deze via buyincoins.com, maar je kunt deze en andere Too Faced knock off paletjes ook vinden via Ebay. Zelf kostte deze beauty me maar $4,62, wat in euro’s maar 3,33 is!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Budget Ebay Tip: Too Faced Natural Eyes Palette *knock-off*.”

  1. O jee, ik moet dit soort reviews niet lezen! ;-) maar ach aan de andere kant wat is nou €3,33. ;-) ik en mijn nude palet “verslaving” zal deze ook aan mijn online boodschappen mandje toevoegen. ;-)

    1. Haha ja erg he XD Ik heb dus precies hetzelfde als ik een artikel tegenkom over een super budget product.. dan MOET ik het gewoon kopen :3

  2. Ik heb hem van een andere verkoper, meteen een stuk minder gepigmenteerd ook. En het doosje is niet fijn bij mij, die sluit niet goed…

  3. Ziet er prachtig uit. Ik ga me binnenkort ook maar eens wagen aan die fake Too faced palettes. zeker voor die prijs kun je ze bijna niet laten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//