Catrice Crushed Crystals – 01 Royal REDding.

Het is alweer even geleden dat ik de eerste paar Crushed Crystals lakjes van Catrice reviewde, en de laatste paar waren een beetje vergeten in alle drukte *shame on me*. Toch wil ik ze allemaal nog even reviewen dus vandaag pik ik de draad weer op en review ik 01 Royal REDding!

DSC_6185De lak is zoals verwacht weer een liquid sand achtig lakje in een gorgeous rode klassieke tint. In de lak zelf zitten rode glittertjes wat het eigenlijk best wel een kerst-achtig lakje maakt. Toch vind ik dat rood op de nagels altijd kan, of het nu kerst is of hartje zomer, me likey!

DSC_6178De lak dekt met 2 dikke of 3 dunnere laagjes. Op de foto hierboven heb ik 2 dikkere laagjes aangebracht, maar denk dat dunnere laagjes een mooier en egaler effect geven. Ook trekt de lak ietsjes terug vanaf de tips van de nagel. Breng dus als laatste nog een extra laagje aan op het uiteinde voor een perfect resultaat.

De Crushed Crystals lakjes van Catrice zijn gewoon in het vaste assortiment te vinden voor een prijsje van 3,39 per potje van 10ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Catrice Crushed Crystals – 01 Royal REDding.”

  1. ik vind hem erg mooi. vond rood nooit zo heel erg mooi op mijn nagels maar begin er nu steeds meer van te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//