Beauty en ontspanning.

We gaan het liefste iedere maand naar de schoonheidssalon: heerlijk genieten van een ontspannend muziekje op de achtergrond, aromatische geuren om je heen en een heerlijke huidverzorging. Waarom is een beautybehandeling op zijn tijd eigenlijk zo belangrijk?

Bestrijd stress
Door alle stress in het dagelijks leven vragen we veel van ons lichaam. Het is dan ook niet zo vreemd dat onze huid soms tekenen van vermoeidheid vertoont die moeilijk tegen zijn te gaan. Gun jezelf en je huid af en toe wat ontspanning in de beautysalon. Heerlijk wegdromen en even niet nadenken terwijl je je huid laat verwennen met een scrub en een stoombehandeling. Laat daarna eventuele onzuiverheden in je huid vakkundig verwijderen (dit kan soms even pijn doen) en zorg voor een maskertje na. Zorg voor een kleurtje op je wimpers en wenkbrauwen en jij zal als een heel nieuw mens de salon verlaten. Weet je niet waar je de juiste salon kan vinden? Zoek met je tablet op smartphone op de beautysalon gids en je ziet meteen waar in de buurt jij moet zijn.

Zorg goed voor je huid
In onze pubertijd hebben we er natuurlijk allemaal wel last van gehad: puistjes. De een misschien wat minder dan de ander. Sommige vrouwen hebben ook op latere leeftijd nog last van acne. Verstopte poriรซn, rode vlekken op je huid en pijnlijke ontstekingen, het is allemaal geen pretje. Het kan daarnaast ook zorgen voor onzekerheid. Juist voor deze vrouwen is het belangrijk om minimaal eens per maand een bezoekje te brengen aan de schoonheidssalon. Het kan even pijnlijk zijn, maar een beautyspecialist is opgeleid om verschillende types huid optimaal te verzorgen. Onregelmatigheden kunnen verminderd worden en ook acnelittekens kunnen worden behandeld door de professionele handen van een beautyspecialist.

Relaxen in je huis
Een behandeling bij een beautysalon is natuurlijk heerlijk, maar vergeet niet om ook thuis voldoende te ontspannen. Plan af en toe een rustig avondje in waarin je genieten van ontspannende muziek. Met je smartphone of tablet kun je online al jouw favoriete muziek vinden. Met bluetooth speakers kun je die vervolgens op een goed volume en in hoge kwaliteit afspelen. Maak ook van je badkamer een mini-salon. Dit kan met de verzorgende producten van Rituals, geurkaarsjes en de juiste muziek. Als je je smartphone of tablet meeneemt de badkamer in, is het wel handig hem te beschermen met een hoesje voor jeHTC One M8 of een Tab 3 7.0 Lite, zo voorkom je schade door water of stoom. Geen HTC maar Apple? In combinatie met een een iPad toetsenbord kun je achteraf lekker ontspannen internetten op je bank.

Heerlijk ontspannen! Thuis of bij de beautysalon, neem af en toe lekker wat tijd voor jezelf en je zult merken dat je een stuk lekkerder in je vel zal zitten.

x femketje

Dit artikel is geschreven in samenwerking met N. Janssen.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Beauty en ontspanning.”

  1. Ik was laatst bij een hele mooie salon in Utrecht en het was echt een stukje hemel op aarde. Het was er zo mooi, de mensen waren zo vriendelijk, en het rook er zooooo lekker. Echt, ik wil daar snel weer naar terug! (Salon Laurent).

  2. Het lijkt me zo lekker om eens naar de schoonheidssalon te gaan! Ik zag laatst een filmpje van Mascha bij Aveda en ik werd al helemaal relaxed (ook door de ASMR)

  3. Leuk artikel! Handige tips. Ik ben nog nooit naar een beauty salon geweest, maar lijkt me wel wat, als ik iets meer geld zou hebben :P

  4. Leuke post! Mag zeker een keer benoemd worden om een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste te brengen. Wat ook heel goed helpt tegen stress is juist actief zijn, flinke boswandeling en meditatie… schijnt zeker wonderen te doen (ook mijn ervaring) :-)

  5. Ik vind het heerlijk om mijzelf te laten verwennen maar eigenlijk heb ik mijn beautydag elke zondag thuis. Ik gebruik professionele producten die ook in een salon wordt gebruikt. De producten zijn niet goedkoop maar vergeleken met salonuitjes vind ik het de moeite waard.

  6. Ik ben ook nog nooit naar een beautysalon geweest. Lijkt me wel eens lekker. Thuis vergeet ik het ook vaak, maar ik probeer ik er steeds vaker aan te denken.

  7. Leuk artikel. Ik ging vroeger wel naar de schoonheidsspecialiste, maar toen zij een andere baan kreeg stopte het. En nu doe ik het thuis. Uitgebreid badderen, maskertje etc. Ook heel lekker :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//