BPS Nail Mail (+mini review & NOTD preview).

Een aantal weken geleden kreeg ik de vraag of ik niet weer eens wat leuke nail art items vanuit bornprettystore.com wilde proberen. Ik had toevallig net een plate en waterdecal velletje gescoord en keek in die secties nog rond om wat te proberen. Ik kreeg nog 2 image plates en een drietal waterdecal velletjes opgestuurd, en ook nog een nieuwe rechthoekige stamper en nieuwe scraper.

20150326_135033

De waterdecals moet ik nog uitproberen maar mijn ervaringen met de waterdecals van BPS zijn altijd nog positief geweest. Je knipt ze uit op de grootte die je wilt, legt ze een aantal seconden in water en je slide de decal zo je nagel op. De plates zijn ook altijd verrassend goed geweest, al moet ik zeggen dat bij de “keep calm” plate, ik af en toe het idee had dat hij niet helemaal diep genoeg ingegraveerd is. De lak leek er niet helemaal goed in te zitten en kwam dus niet mooi uit op mijn stamper. Het kan ook zijn dat de stamper hier het probleem veroorzaakte, ik zal ze later nog een keer uitproberen met mijn originele konad stamper. Maar over het algemeen vind ik de plates wel mooi en origineel bedacht.

notd preview

Hierboven nog even een kleine sneakpeak van een upcoming NOTD post waar ik o.a. een BPS plate bij gebruikt heb.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “BPS Nail Mail (+mini review & NOTD preview).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//