BornPrettyStore.com Magicolor Cosmetics Polishes!

Laatst vroeg BPS me of ik weer eens wat van hun producten wilde reviewen. Als nagellak-addict kon ik niet anders dan een aantal mooie lakjes te kiezen en deze voor jullie in video en geschreven artikel vorm te reviewen.

DSC_6079

Het merk zelf heeft Magicolor Cosmetics, een merk waar ik zelf nooit eerder iets over gehoord of gelezen had dus de nieuwsgierigheid was hoog. De lakjes hebben jammergenoeg geen namen maar alleen nummers en zijn hier terug te vinden met nog andere lakjes van dezelfde lijn en hetzelfde merk.

DSC_6076Als eerste de gouden glitterlak in blanke basislak (#624). Prima als feestelijke topcoat en met 1 a 2 laagjes erg pretty. Deze glitterlak is zelfs egaal dekkend te krijgen met 3 a 4 laagjes, wil je helemaal bright shinen als een diamond.

DSC_6069Dan een lakje wat me een beetje tegenviel (#643). Ik had verwacht dat de lak iets meer nude kleur af zou geven dan dat hij doet. Wel is dit een prima kleurtje voor een bruiloft voor net wat extra shine. Erg goed gepigmenteerd is hij niet, maar geeft wel een mooie natuurlijke glans.

DSC_6072De paasgele pastel kleur (#646) viel me wel weer erg mee. Normaal zijn deze tinten lastig dekkend te krijgen maar met 3 laagjes vond ik ‘m redelijk okay. Het is een creamy lak zonder shimmer.

DSC_6082Deze lak is denk ik wel mijn favoriet *gotta love hot pink polishes* (#647) en dekt met maar 1 laagje! Wooooot :D me likey! De lak is goed creamy en shimmerloos en heeft een prachtige barbie roze tint.

DSC_6094Dan weer een favoriet, een lavendel paarse tint dit keer (#657). Ook weer goed creamy en zonder shimmers en dekt ook maar in 1 laag. Ik hou zelf echt van zulke paarse tinten, perfect voor de lente en zomer!

DSC_6106Als laatste een kermit de kikker groene lak die verrassend genoeg ook maar 1 laagje nodig had. Again, lekker creamy en shimmerloos. Een kek en fris kleurtje waar ik wel van hou in nail art designs of gewoon over de gehele nagel.

De lakjes bevatten maar liefst 15ml lak en kosten $4,76 per potje. Bornprettystore verzend wereldwijd en hanteert geen verzendkosten! Ook mag ik jullie een mooie 10% kortingscode geven die je kunt gebruiken voor een bestelling (FEMW10).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “BornPrettyStore.com Magicolor Cosmetics Polishes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//