Big Ass Blogger Storing Of Crash, Bug Of Wat Dan Ook……

Ola lieve lezers!

Zoals jullie wel hebben gemerkt is blogger vandaag en gisteren meerdere malen offline geweest en zijn door die gehele storing of wat het dan ook was, een artikel en een hoop comments op dat artikel en vorige artikels verdwenen. Wel heb ik vernomen dat deze weer terug komen, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat blogger daar aan gaat en kan beginnen. Ik ga zelf nog een dag wachten om een nieuw artikel te plaatsen en ik weet dus ook nog niet of ik de EOTD van gisteren nog online ga zetten.

Ik baal echt ontzettend dat ik niet gewoon mijn ding heb kunnen doen deze twee dagen en blogger lijkt (via facebook in ieder geval) zich ook niet echt iets aan te trekken van haar gebruikers en de vragen die zij hebben.

Sorry voor het ongemak on my behalf, dat er geen artikels online zijn gekomen vandaag en morgen waarschijnlijk pas laat. (en dat net nu ik voor vandaag twee mooie artikels had geplanned en morgen een nieuw stashfilmpje!)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Big Ass Blogger Storing Of Crash, Bug Of Wat Dan Ook……”

  1. Achja, gelukkig was je niet de enige met dit probleem hé, blij dat Blogger weer normaal doet, hopelijk blijft het zo :)

  2. Wat zonde dat er gewoon artikelen en comments zijn verdwenen!
    Hopelijk is alles nu weer bij het oude

  3. Ik had hetzelfde probleem. Ook al mijn ingeplande artikels lagen door elkaar. Zonde!

  4. Ik heb wel al een hoop verdwenen berichten teug zien komen. Dus heb goede hoop dat het gewoon goed komt. :)

  5. Ik had hetzelfde, maar vandaag had ik gewoon al mijn artikelen weer terug van gisteren enzo! Hopelijk komen ze ook bij jou terug!

  6. ja…. ik merkte het toen ik naar je site keek..eh…wat vreemd dat de artikel van eergisteren. Gelukkig is dat goed gekomen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//