Essence Special Effect Topper 03 Hello Holo *filmpje*

Omdat ik het niet kon laten en niet kon wachten totdat ik het review artikel had ingeplanned….. Nu alvast een sneakpeak preview van de Essence Special Effect Topper in 03 Hello Holo!

Ik heb niet eens gewacht tot mijn nagels droog waren en er een topcoat op zat, ik MOEST gewoon even snel filmen nu de zon er nog zat.

Maar lieve lezers, nog eventjes geduld voor het review artikel, die komt er asap aan! En ik kan alvast verklappen dat ik vanaf vandaag alleen nog maar productfoto’s ga maken met mijn NikonD70 (eerst deed ik het simpelweg met mijn HTC die overigens ook een erg goede lens heeft) maar O M G…. Ik had net ook wat foto’s gemaakt met mijn Nikon van mijn nagels en wow…. het lijkt wel alsof ik diamantjes op mijn nagels heb door deze eigenlijk super goedkope budgetlak!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Special Effect Topper 03 Hello Holo *filmpje*”

  1. Ahhh nee he had hem gisteren nog in mijn handen, spijt dat ik hem niet gekocht heb :( Voor het einde van deze week heb ik hem ook dat móet gewoon :p

  2. OMG! Dat ziet er echt zo supermooi uit! Indien ik hem vind, neem ik hem ZEKER mee! Ik kijk al uit naar je artikel!

  3. wauwww, wat een supermooie lakje, ga hem morgen gelijk zoeken vind hem prachtig

  4. wat staat hij mooi zeg! maar ik denk dat het lakje vooral mooi is op lange nagels, bij mij zal het dan wat minder zijn denk ik..

  5. Wat een ontzettend mooi lakje! Ik zit mezelf echt tegen te houden hem niet te gaan kopen morgen :P Ook erg gaaf dat je een filmpje hebt om de glitters te laten zien (:

  6. wauw..echt prachtig
    ik heb nog niet gezien hier bij Kruidvat (3 kruidvat maar geen nieuw collecties…raar!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//