Eyeproduct Stash *filmpje*

Dit is niet mijn gehele oogproducten stash omdat ik laatst nog een paar keer heb gewinkeld en ik dit filmpje daar voor heb opgenomen. ^^

Vandaag het artikel van gisteren. I.v.m. de storing van blogger durfde ik het niet aan om gisteren en eergisteren iets te plaatsen omdat ik het ene moment wel kon inloggen en het andere moment niet. Ook is het artikel van afgelopen donderdag en de comments op dat artikel en op andere artikels nog steeds niet terug terwijl dit bij vele andere bloggers wel al het geval is….

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Eyeproduct Stash *filmpje*”

  1. @Joyce lol, dit was nog het meest rustige nummer wat ik zo snel kon vinden op dat album XD en het gaat ook niet om het nummer, maar om de stash ^^

  2. Mooie stash! Ik vind die oogschaduwtjes van Essence zo mooi, met die figuurtjes erin :P

  3. @Marinah ja he ^^ ook leuk om te zien hoe het design in de loop van tijd veranderd is :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//