Best Of Beauty 2016.

Omdat het nieuwe jaar alweer begonnen is leek het me leuk om mijn best of beauty 2016 lijstje online te gooien. Een artikel waarin ik mijn soort van beauty favorieten welke ik dit jaar heb (her)ontdekt met jullie deel. Here we go!

Liquid lipsticks, was me dat eens ff een massive hype zeg! Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze het meeste droeg wanneer ik aan het shooten was, en not so much in het dagelijks leven. Maar ze zijn erg pretty en blijven aardig goed zitten, ook als bijvoorbeeld kekke eyeliner!

Mijn favoriete parfum van dit jaar was Daisy Dream van Marc Jacobs. Zoooo lekker en super vrouwelijk, deze ga ik denk ik wel weer opnieuw scoren in 2017.

I Heart Makeup Chocolate palettes waren voor mij dit jaar echt de beste oogschaduws palettes ooit. Ik scoorde er in totaal 6 en mijn verslaving is aan like a boss! Deze hierboven is toevallig mijn all time favoriet, het Chocolate Vice palette.

Ook raakte ik eind 2016 weer terug into nail art met o.a. veel liefde voor waterdecals en rhinestones, gecombineerd met basic kleuren en oog voor details.

Ik heb afgelopen jaar best wel wat foundations en concealers uitgeprobeerd, maar deze van Catrice (HD liquid coverage foundation) vond ik echt super nice. Ook erg handig is het pipetje waarmee je een heel precieze hoeveelheid kunt afmeten. Hij is wel vloeibaar maar ondanks dat geeft het super mooie natuurlijke dekking! Ook een aanrader is de matchende concealer btw ;)

Dat waren een aantal van mijn favorieten, welke producten vonden jullie afgelopen jaar super fijn of raden jullie aan? Let me know in the comments down below <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Best Of Beauty 2016.”

  1. Leuk artikel! Die parfum is inderdaad heerlijk, al moet ik bekennen dat ik mijn Thierry Mugler parfums nog net wat lekkerder vind ;). De liquid lipstick trend blijf ik nog graag even volgen!

  2. Daisy Dream van Marc Jacobs is inderdaad zo lekker en ik ben gek op water decals in een handomdraai heb je gewoon een hele gave nail art!

    1. Ja he :D ik vind ze ook echt super nice! Merk alleen wel dat niet elke topcoat even lekker werkt over decals, sommige maken de decals cracked :O

  3. Ik keek daarnet ook eens in al fijn foto albums van het afgelopen jaar en mijn God, wat was er veel makeup! Zoveel mooie dingen he, daar krijgen we nooit genoeg van :)

  4. Ik vind liquid lipsticks zo mooi bij anderen maar ik kan het gevoel moeilijk verdragen op mijn eigen lippen! En dat flesje van Daisy is zooo mooi <3 Zou 'm alleen daarvoor al bijna kopen, ook al vind ik de geur niet lekker bij mezelf haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//