Action Tip: Zen Pink Paradise Handsoap, Shower Cream & Body Scrub.

Een tijdje terug hadden jullie deze drie fijne producten al voorbij kunnen zien komen in een Action shoplog. Na ze allemaal uitgebreid te hebben gebruikt en geprobeerd komt nu eindelijk het review artikel online :3

DSC_3495 copy DSC_3500 copy1. Hand Soap.
2. Shower Cream.
3. Body Scrub.

Als eerste de handzeep: deze simpele maar oh zo handige pompflacon bevat maar liefst 400ml zeep en staat op mijn wastafel in de badkamer. Ondanks dat de zeep wel sls bevat vind ik ‘m niet uitdrogend voor mijn handen. De geur is super lekker bloemig maar is wel een geur waar je echt van moet houden. De zeep doet wat hij moet doen en ziet er verder netjes uit qua verpakking. Deze kost trouwens €1,29.

De shower cream vind ik meer een gel dan een cream, en zit in een normale knijptube van 200ml (€1,29). Ook deze verpakking ziet er netjes uit en doet me denken aan Rituals producten. Ook deze douche cream droogt mijn huid niet uit en ruikt heerlijk naar rozen. De geur blijft ook aardig lang hangen maar is wel echt een damesgeurtje. Sorry Roy, deze is niet voor jou!

Als laatste de scrub: deze massive 500gram pot zeezout scrub die maar €1,44 kost is echt favoriet geworden hier in huize femketje. De scrub exfolieert perfect maar is niet te ruw of grof voor mijn huid. Ik vind deze scrub ideaal voor mijn benen, net voordat ik ze ga scheren. Het maakt mijn huid lekker zacht, droogt niet uit en ruikt zoals de andere twee producten ook erg lekker.

Ik heb eigenlijk niets negatiefs te melden over deze producten en raad ze, zeker gezien de lage prijzen, ook zeker aan! Er zijn nog een stuk of 3 andere geuren te krijgen van deze producten. Dus is dit bloemige niets voor jou, dan kun je nog kiezen uit geuren zoals lavendel en andere.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Action Tip: Zen Pink Paradise Handsoap, Shower Cream & Body Scrub.”

  1. Alleen ik heb m int paars; good health
    Net lavendel en eucalyptus geur
    Zoooo lekker

  2. Ik kende deze producten al! Ik ben echt fan van de scrub! Ik heb nu de roze variant die je hierboven ziet maar hiervoor heb ik de gele variant gebruikt: Happy time en die vind ik eigenlijk lekkerder ruiken. Dus de volgende keer koop ik weer de gele variant.

  3. Ik heb de scrub ook, ik ben er ook zeer tevreden over! Het enige wat ik een beetje jammer vind is de verpakking, onder de douche is zo’n enorme pot totaal niet praktisch..

  4. Deze producten zijn echt zo lekker, er is ook een spuitbus, waar gelijk schuim uitkomt..die is ook zo super lekker. De gele en de roze gebruik ik het meest.

  5. Dat klinkt als fijne producten! Ik ben alleen benieuwd of ik zelf de geur lekker zal vinden =)

  6. Ik heb de body butter cream. Ook van de roze. die is ook heerlijk! Trekt ook heel fijn snel in en mn huid is baby zacht! En dan een grote pot voor maar 1,50 ik vind ze allemaal heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//