Catrice 35 Petrolpolitan.

Ik word altijd een beetje hysterisch als het Kruidvat met een mooie 1+1 gratis actie komt op make-up of nagellak. Laatst toen het nagelfestival was, was ik ook weer even los gegaan bij de Catrice lakjes en nam ik naast deze lak die ik nu review, nog veel meer andere lakjes mee.

DSC_3299 copy DSC_3300 copy Maar nu op naar deze lak, nummero 35 met de naam Petrolpolitan. Een typische petrol tint die uniek gemaakt wordt door de specifiek blauwgroenige shimmers. Toevallig had ik al eenzelfde soort lakje met andere shimmer van Cult Nails in mijn stash die er beetje op lijkt, maar Catrice is een stuk goedkoper en dus een budgetproof alternatief *met stiekem nog mooiere shimmer*. De lak dek lekker snel met twee laagjes en oh my lord, die shimmer is zo pretty in het zonnetje!

DSC_3303 copyCatrice lakjes kosten tegenwoordig €2,99 voor 10ml lak. Bij sommige potjes zijn de kwastjes e.d. niet erg stevig/goed. Zelf heb ik hier nog niets van gemerkt maar het kan dus zijn dat jouw gekochte lakje uit een slechte batch komt >.< (denk aan kwastjes waarvan de haren alle kanten op staan of niet recht zijn afgesneden en kwastjes die loslaten van de doppen, kwaliteit die niet al te best is etc. etc..). Al met al, deze lak is gelukkig prima en ik vind het een prachtige lak, perfect voor het najaar of een donkere zomerdag!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Catrice 35 Petrolpolitan.”

  1. Super mooi lakje van Catrice! En met die acties ga ik ook altijd als een malle tekeer.. Straks als de 1 + 1 met make-up weer komt… Oeh..!!

  2. Ik heb helemaal geen zwak meer voor de lakjes van Catrice, maar bij deze en nog eentje gaat mijn hand echt zo jeuken. :”) I WANT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//