5X ELF Producten Review.

Vanochtend konden jullie al een ELF (eyes lips face) look zien in het EOTD artikel van vandaag. Nu is het tijd om alle 5 de producten die ik voor die look gebruikt heb, te reviewen in een collective review artikel… So Let’s Go!

DSC_3127 copy DSC_3132 copyAls eerste moet ik zeggen dat ik de verpakkingen zo veel verbeterd vind! Ik weet nog wel een paar jaar geleden toen ik voor het eerst bij ELF make-up bestelde dat de verpakkingen (en ook de doosjes waar de producten in zaten *vooral van de €1,00 lijn*) de producten niets goeds deden en het er vooral cheap uit liet zien. De verpakkingen doen nu de producten echt goed recht, het ziet er best fancy uit en al helemaal als je de prijzen van deze 5 producten ziet.

De Waterproof liquid liner in de kleur Plum (5ml) is het goedkoopste van de 5 met een prijsje van maar €1,00! Ik moet zeggen dat ik er niet erg veel van verwacht had en ik was echt blown away toen ik deze uitprobeerde en zag dat 1 lijntje al perfect dekkend was. Me likey! Ook vind ik de applicator erg fijn, het is gewoon een erg dun kwastje voor een super precieze applicatie. De liner is trouwens ook echt aardig goed waterproof maar is er wel makkelijk af te halen met een oogmake-up remover. De kleur zelf is een bruin/paarse tint, erg mooi en net wat minder hard dan een normale zwarte liner.

DSC_3134 copyDan de Mineral Eyeshadow Primer die €4,00 kost voor 4,5gram product. Ik heb deze primer vergeleken met 3 andere primers, mijn favoriet van Gosh, een van Essence en een andere van ELF maar dan uit de €1,00 lijn. Ik moet zeggen dat deze beter is dan de Essence en €1,00 ELF primer, maar die verder vrijwel even fijn en super goed werkt als mijn Gosh primer. Aangezien Gosh toch net wat duurder is dan deze van ELF is de keuze snel gemaakt! De primer heeft een zachte sponsapplicator en brengt een fijne hoeveelheid per keer aan. De kleur die ik heb heet Sheer en is een lichte huidskleur waarvan je na het blenden niets meer terug ziet. De primer doet wat een primer moet doen, oogschaduw bleef een hele dag goed en ongecreased zitten en sommige fletse kleuren werden er feller door. Prima primer!

Het 4 kleuren oogschaduw paletje, oftewel de Flawless Eyeshadow in de kleur Party Purple kost €2,50 voor 6gram product. Het handige aan dit product vind ik dat er in de oogschaduws gedrukt staat waar je de oogschaduw aan kunt brengen voor een kant en klare look. De oogschaduws zelf zijn van fijne en best goede kwaliteit, alleen de donkerste kleur was iets harder qua structuur en heeft dus iets meer opbouw nodig om de meeste kleur pay-off te hebben. De kleuren blenden fijn in en met elkaar en zijn naast dat ze mooi samen te combineren zijn ook makkelijk los van elkaar te gebruiken.

DSC_3136 copy DSC_3137 copy

(van linksonder naar rechtsboven: liquid liner, primer, wenkbrauw duo potlood, oogschaduwpalette.)

De Lash Extending Mascara was toch wel het product waar ik het meest benieuwd naar was omdat ik altijd nogal kieskeurig ben als het om mascara’s gaat. Deze mascara is perfect voor mijn onderste wimpers! Ik heb het al eens eerder verteld dat ik vrijwel nooit mascara in mijn onderste wimpers doe omdat ze zo lang zijn en mascara vaak too much is (het gaat vlekken e.d.), maar met deze mascara heb ik daar helemaal geen last van. De mascara heeft een erg smalle opening waardoor het grootste gedeelte van het product in de huls blijft en je eigenlijk geen enkele keer spinnepootjes als resultaat hebt. Als ik iets niet mooi vind zijn het grove en dikke clumpy spinnepoot wimpers. De mascara separeerd perfect en geeft vooral een erg mooi en natuurlijk resultaat. Deze mascara kost ook €4,00 voor 6,2gram product.

Als laatste een wenkbrauw product, iets wat ik niet vaak gebruik omdat ik zulke lichte wenkbrauwen heb dat de meeste producten te donker zijn. Ik heb de lichtste variant van deze Eyebrow Lifter & Filler, namelijk Light/Ivory. Ook dit product kost €4,00 en bevat in totaal 4,45gram product. Het is een duo product dus dat is helemaal handig om mee te nemen op vakantie of gewoon in je make-up tasje. De filler (het donkere deel) is een beetje wax achtig toen ik mijn wenkbrauwen inkleurde, er naderhand met een spooly is doorheen wel echt een must. De kleur is nog net iets te donker maar ziet er niet overdreven fake uit bij mijn haarkleur. Mijn wenkbrauwen zijn sowieso iets lichter dan mijn hoofdhaar dus deze is prima geschikt. De lifter vond ik wel erg fijn en wat super goed gepigmenteerd (evenals de filler trouwens, pigment genoeg!). Ik moet de lifter/highlighter wel goed blenden met mijn vinger maar het resultaat zag er fris en natuurlijk uit.

EOTD 2mei2013timmi(EOTD van vandaag, samen met Timmi :3)

Nog een paar pluspunten over ELF: Ze testen niet op dieren, gebruiken recyclebare verpakkingen en hebben mooie lage ronde prijsjes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “5X ELF Producten Review.”

  1. Aan je review te zien, lijken het mij erg fijne producten voor een fijn prijsje! Ook het feit dat ze niet testen op dieren vind ik prettig :) Maar helaas kun je alleen met PayPal betalen, en laat ik nou net gedoe met mijn account en rekening erop hebben :(

  2. Ik ben echt gek op de eyebrow lifters/fillers, sommige kleuren van de lifters vind ik ook goede dupes voor Benefit High Brow.

  3. Wat een fijne en uitgebreide review. Nu ga ik binnenkort zeker een bestelling plaatsen. Het ziet er echt goed uit en de look die je maakte is erg mooi.

  4. TIMMI! De producten zijn schitterend, vind ook de verpakking vooruit zijn gegaan. :) De oogschaduw is netjes gepigmenteerd en de eyeliner goed dekkend!

  5. Zien er erg leuke producten uit. Heb er nog steeds niks van besteld of geprobeerd. Jammer eigenlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//