3X Essence Colour & Care Strengthening Nail Polish.

DSC_1918

In de laatste shoplog konden jullie ze al voorbij zien komen, de 3 nieuwe Essence lakjes die ik scoorde. Deze staan nu als soort LE in de schappen, maar zijn ook gewoon in het vaste assortiment terug te vinden, in de filialen met extra grote schappen.

De laatste tijd ben ik steeds wat minder into nagels en nagellak geraakt, maar dat neemt niet weg dat ik mijn oude gewoontes niet snel of graag terug oppik. Vandaag dus een review over 3 mooie Essence Colour & Care lakjes. Benieuwd naar mijn mening en swatches, lees dan snel verder!

DSC_1919De eerste is 01 Take A Break. Een wittige creme kleur die serieus snel dekkend is met maar 2 dunne laagjes. I LOVE THIS! Het was serieus liefde op het eerste gezicht toen ik deze lak swatchte.

DSC_192102 I Care For You is een pretty peachy tint en ook deze dekt met maar 2 dunne laagjes. Deze lak is mooi nude qua kleur, zeker wanneer je net als ik wat bleker bent deze tijd van het jaar.

DSC_192303 Happy Nails is een erg toepasselijke naam want deze lak heb ik ook nu op mijn nagels, al vanaf de dag dat ik ‘m swatchte. Het is echt een super pretty lila/lichtroze achtige tint en doet me denken aan een milkshake om 1 of andere reden. Ook deze dekt met 2 laagjes en dat maakt alle 3 deze lakken super nice wanneer je een snelle mani op je nagels wilt kwakken.

Deze lakjes hebben me €1,99 per potje van 10ml gekost en bevatten natuurlijke ingrediënten welke de nagels verzorgen en sterker maken. En dat terwijl er ook nog eens een mooi kleurtje op je nagels zit. Ik zeg: scoren die lakjes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “3X Essence Colour & Care Strengthening Nail Polish.”

  1. Ik was erg benieuwd naar deze lakken! Had niet verwacht dat ze zo goed zouden zijn. Zijn de swatches met of zonder topcoat? Ze glanzen in ieder geval prachtig:) Wordt tijd dat ik er ook een paar ga scoren!

  2. Nummer 2 ga ik nu zeker halen, had niet verwacht dat ze zo goed zouden dekken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//