Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder.

DSC_1880

Hallo ik ben Femke en ik heb een highlighter verslaving

Vandaag heb ik voor jullie een nieuw reviewartikel geplanned van een product waar ik een groot zwak voor heb. Ik was vorige week donderdag in een KV filiaal met HUGE schappen van Essence en Catrice en ik zag deze highlighter liggen… en tja, toen moest ik ‘m wel meenemen. Ben je benieuwd naar mijn eerlijke mening en foto’s, kijk dan snel verder!

DSC_1879DSC_1937 copy small

Het is een minerale highlighter en hij is super gepigmenteerd. Wel is het zo dat ik mijn highlighters altijd goed blend omdat je anders vaak letterlijk een discobal bent. Mocht je hem na de eerste keer blenden iets too much in de huid te hebben geblend, kun je hem echt met minimale hoeveelheid product opbouwen en weer gorgeous shimmery maken. Ja hij heeft wel wat fijne shimmers, maar geeft vooral een erg mooie stunning glow met een mini beetje blendwerk. Niet alleen met een fan brush, blending kwast of blush kwast brengt hij mooi aan, ook met de altijd “handige” vingers (aaaaah epic woordspeling Fem!) werkt hij alsof een engeltje wat vloeibare diamantjes over je gezicht heen piest.

Op het eerste gezicht denk je van whuuuut, dit ziet er in de pan niet echt uit als een highlighter maar misschien meer als een bronzy powder ofzo. Maar schijn bedriegd want ook toen ik hem swatchte in de winkel was ik BLOWN AWAY door gorgeousness!

DSC_1883 DSC_1884Op de 2 foto’s hierboven, welke ik in zonlicht heb gemaakt, zie je bovenaan 1 swipe van de highlighter en onderaan het product mooi geblend in de huid (zonder primer). Zoals je ziet een gorgeous glow, of wanneer je ‘m niet blend, een shimmery goodness waar je U tegen zegt :D

Op IG postte ik vorige week ook nog een foto, heel simpel met mijn gsm en daglichtlampen. Hierop is de glow echt in your face. Echt een pracht product wat gewoon bij het Kruidvat te koop is voor alle highlighter junkies… Welcome to the club btw, ik snap dat deze highlighter erg triggerend is voor de verslavingsgevoeligen onder ons. I feel you guys and girls ;)

12986942_1000472950020993_6526144151048666566_n

Deze beauty kocht ik voor een mooi prijsje van €4,99. Op zich nog steeds prima budgetproof, zeker als je ziet wat een enorme hoeveelheid je krijgt en hoe weinig je nodig hebt per keer! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik in love ben en heb deze highlighter na 1 keer gebruiken al tot favoriet bekroond naast mijn all time fave highlighter van Essence, welke jammer genoeg limited edition was (en wel een stuk gouder qua kleur eenmaal op de huid). Ik ben blij dat deze mooierd in het vast assortiment zit en kan iedereen met elke huidkleur aanraden hem te scoren. Al is het alleen maar om er af en toe naar te kijken, want ja.. hij is gewoon zo pretty!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder.”

  1. Ik heb dit product al vaker voorbij zien komen. Hij is echt prachtig. Als ik vaker highlighter zou dragen dan zou ik hier zeker voor zijn gezwicht.

  2. Hmmm geen highlighter verslaafd maar dat zou zomaar kunnen na het zien van deze beauty!! Denk dat ik er ook ff om ga kijken gauw! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//