2X Essence Cookies & Cream Polishes (03+04).

Eigenlijk was ik totaal niet van plan om ook maar iets van de Essence Cookies & Cream collectie te scoren. Totdat ik gisteren in Vlissingen twee laatste eenzame lakjes van de collectie zag staan, en de 1+1 kortingsactie op alle nagelproducten nog steeds geldig was. Ik nam de laatste lakjes dus mee voor maar 1 euro per stuk.

DSC_7168

De eerste kleur die ik meenam was 03 Last Night A Cookie Saved My Life. De namen zijn echt weer super origineel verzonnen, you go Essence! De lak is metallic achtig en echt chocolade bruin met een vleugje zilveren shimmer. Een minpuntje is dat de lak ietwat streperig lakt, maar dat is voor een groot deel op te lossen door er met een goede topcoat overheen te gaan. De lak dekt al met 1 laagje, maar een 2e laagje maakt het helemaal perfect.

DSC_7171De 2e en laatste kleur die ik mee pakte is 04 Macaron, C’est Bon!. De lak is licht roze en doet me denken aan een creamy frosting op een cupcake. Weer is de lak aardig metallic met zilveren glow en lakt deze nog net iets streperiger dan de bruine lak. Ook is dit weer met een goede topcoat te verbeteren, maar de streperigheid verdwijnt niet helemaal. Afgezien van dat is het een mooi kleurtje die nog sneller dekkend te krijgen was dan ik had verwacht. Ik heb zelf 3 dunne laagjes aangebracht maar met 2 dikkere laagjes heb je ook al snel een egaal dekkend resultaat.

DSC_7169Er zaten bij elk lakje ook nog een klein velletje nagelstickers. Deze heb ik nog niet geprobeerd maar gaan gewoon bij de rest van al mijn nagelstickers in de stash-boxen. Ik vond het wel erg leuk dat ze er bij zaten, zeker voor beginnende nagellak-addicts is het leuk om daar eens mee te spelen. De kleuren van de lakjes die ik meenam vind ik best basic maar erg mooi voor een draagbare NOTD. Ook kun je deze lakjes makkelijk gebruiken als basiskleur voor nail art, of zelfs voor een watermarble design.

De lakjes kosten normaal 1,99 euro per stuk, maar je kunt nu nog de laatste lakjes in de schappen vinden voor 1 euro per stuk. De potjes bevatten zoals de meeste Essence lakjes 8ml per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “2X Essence Cookies & Cream Polishes (03+04).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//