Gorgeous & Super Girly Ugg Australia Wedges.

Een tijdje terug kreeg ik een awesome leuke mail van UGG Australia met de vraag of ik niet een paar schoenen wilde uitkiezen ter review. LIKE, SERIOUSLY?! Natuurlijk twijfelde ik als schoenen-gek geen moment en keek ik, terwijl ik nog op mijn werk was, op de site om een mooi paar uit te kiezen. Na lang twijfelen ging ik toch voor de Jackilyn sandalen in de kleur Princess Pink. De blauwe tint vond ik ook erg mooi maarja, als roze liefhebber moest ik natuurlijk wel voor deze hot pink kleur kiezen. Niet veel later werden mijn schoenen al bezorgd en was ik als een klein kind in een snoepwinkel het hele huis door aan het huppelen op de sleehakken, oftewel wedges.

DSC_7115

Als eerste moet ik zeggen dat de doos waar de sandalen in kwamen super stevig was en de schoenen mooi met plastic ‘voetjes’ in vorm gehouden werden. Ook zat er een envelopje bij met eventueel retourformulier en zat er naast dit alles ook nog eens een echtheids-certificaat bij met wat extra uitleg over UGG en haar schoenencollectie. Wat UGG Australia zelf over deze sleehakken zegt:

“Deze generfd lederen sandalen zijn fantastisch afgewerkt, dankzij de bijzonder fraaie details zoals multidirectioneel omhulsel van natuurlijke jute, biezen van lakleer en een antieke metalen gesp. Met een sleehak van 11,4 cm is de Jackilyn meer dan alleen een mooi silhouet. De Jackilyn is geschikt voor een actieve lifestyle, de voeten worden goed opgevangen met een pluchen Poron®-voetbed, een platform van 3,8 cm en met kurk geĂŻnjecteerde rubberen buitenzool.”

DSC_7118

Het uitvogelen van de juiste maat ging me eigenlijk vrij gemakkelijk af. Ik heb 9 van de 10 keer maatje 38 nodig dus heb daar ook voor gekozen. Gelukkig zijn deze wedges maatgetrouw want maatje 38 zit als gegoten! Ook lopen ze heerlijk doordat de schoenen van erg mooi leer en verdere goede kwaliteit gemaakt zijn. Ze lijken erg hoog maar zo voelen ze niet aan, zelfs niet na een halve dag rondrennen op deze beauties. Zelf vind ik schoenen als deze makkelijk te combineren, ze kunnen werkelijk overal bij. Van fleurige jurkjes tot een simpele jeans outfit, alles kan en mag want de schoenen vallen toch wel op!

DSC_7131

De prijs van deze echte UGG’s is 139,95 euro. Geen budget koopje dit keer maar wel echt waar voor je geld door de awesome kwaliteit. Geen zere voeten voor mij deze zomer en toedeloe niet zo mooie teenslippers, deze UGG wedges zullen de komende maanden aan mijn voeten vast zitten! Ben je benieuwd naar nog meer UGG dames slippers en andere sandalen, kijk dan zeker even op de officiĂ«le site!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Gorgeous & Super Girly Ugg Australia Wedges.”

    1. Nee inderdaad, bij het merk denk je toch altijd al snel aan die dikke schapenwollen uggs voor de winter, en dat terwijl ze zoveel meer mooie en super classy schoenen hebben!

  1. Oh ik vind ze echt super leuk! Normaal ben ik niet zo into het merk maar deze schoenen vind ik wel de moeite :D

  2. oeh dat is een prettige mail om te ontvangen!! haha, ze zijn erg leuk! staan je ook goed! de kleur vind ik ook heel leuk!

  3. heeei , ik had je laatst een email gestuurd over het pakketje van buyincoins.nl wauw heb het binnen alle kwasten zijn super zacht neppe eos lippenbalsem naked pallete’s namaak enz wouww echt super leuke site ga er zeker vaker bestellen. Het was ook gewoon heel erg goed verpakt had wel 3 meter aan bubbeltjes plastic. Bedankt voor de TIP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//