2X Catrice Hightlighting Eyeshadow.

DSC_1716Een tijdje terug kocht ik een aantal mooie basic producten waaronder deze 2 mooierds van het nieuwe Catrice assortiment. Roep higlighter en ik kom er aan gerend!
Benieuwd naar mijn mening, foto’s en swatches, lees dan snel verder ;)

DSC_1848 copy small

 

DSC_1720Eerst even wat basic informatie over de highlighting eyeshadows. Ik heb de kleuren 010 Turn The High Lights On! en 020 Rosefeller Center gescoord voor een prijsje van €2,89 per stuk. Ze zien er gewoon uit als regular Catrice mono oogschaduws qua verpakking en hoeveelheid product wat je krijgt. Niks mis mee! Er zijn trouwens in totaal 3 tinten, de 3e zou een meer gouden/koper achtige tint moeten zijn. Wellicht dat ik deze later nog een keertje scoor.

De pigmentatie is voor een highlighter zeker wel okay, ze zijn niet UBER pigmented zoals de catrice high glow highlighter, maar ik vind ze wel erg mooi voor een meer natuurlijke subtiele glow als je ze mooi uitblend. Tussen de 2 verschillende highlighters zie ik eenmaal op de huid niet zo erg veel verschil meer. 020 is ietsjes meer roze maar beide zijn gewoon shimmery like a boss met een koelere ondertoon.

DSC_1723 DSC_1728Op bovenstaande foto’s is de eerste shot zonder primer, de 2e shot is links zonder en rechts met primer. Ze kunnen dus wel wat hulp gebruiken van een goede basis, maar ook zonder zijn ze nog goed te doen voor een meer natuurlijk effect. Ze hebben een koelere ondertoon dus dat moet wel echt jouw ding zijn. Mijn favoriete highlighters van Catrice en Essence verslaan deze 2 mono’s niet, maar ze staan wel in mijn top 10 van budget highlighters.

Al met al, ik vind ze best pretty! Ik gebruik ze eigenlijk meer als gezicht highlighter dan echt op de ogen. Maar onder het wenkbrauw bot zijn ze ook wel erg mooi! Ze zijn budgetproof en dat is ook wel fijn.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “2X Catrice Hightlighting Eyeshadow.”

  1. Omg, zoo mooi! Jammer dat het product zelf er niet zo bijzonder uit ziet, als hij baked zou zijn ziet ‘tie er een stuk leuker uit!

  2. Ik vind die verpakkingen van de mono’s van Catrice juist best wel leuk! Oogschaduwbasis helpt bijna elke oogschaduw wel, ik vind ze mooi :D

    1. Ik heb denk ik gewoon te veel goede highlighters in mijn stash die ook zonder basis amazing zijn XD Heb gewoon te hoge eisen, dat is het!

  3. Oh, die zien er allebei echt heel mooi ui! Ze zijn inderdaad een beetje basic, maar op zich zijn ze wel handig om mee te nemen door het kleine formaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//