Moederdag Winactie – Larome Parfum Naar Keuze Bij D-Shop. !!GESLOTEN!!

18

Enige maandjes geleden had ik een review gepost over een super fijn parfum wat ik opgestuurd had gekregen vanuit D-shop. Ik was er zo gek op dat het parfum nu alweer meer dan op is! Het leek me leuk om in samenwerking met hun, welke trouwens based zijn in mijn oude home town (Hoek, Zeeland, dat is vlakbij Terneuzen :D), een winactie te starten waarbij 1 van mijn lezers kans maakt op een parfum naar keuze van maar liefst 50ml. Het is de bedoeling dat je een geur kiest bestemd voor jullie liefste moeder, aangezien moederdag just around the corner is!

Neem trouwens zeker even een kijkje op de site en hun social media, ze hebben regelmatig fijne kortingcodes en acties waarmee je de geurtjes voor nog mooiere prijsjes kunt scoren. Ook staan ze vaak op gezellige markten en beurzen met een groot assortiment aan lekkere parfums!

Wat MOET je doen om kans te maken op een moederdag geurtje naar keuze?
– Like de Facebook pagina van D-Shop.
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. Vertel in de comment waarom nu juist jouw moeder het verdiend een lekker geurtje voor moederdag te krijgen.

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter.
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Volg D-Shop via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 18 april t/m 1 mei 2016 18.00 uur. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). Op zondag avond 1 mei wordt de winnaar per email gecontacteerd. Mocht de winnaar voor 3 mei niet gereageerd hebben wordt er een nieuwe winnaar gekozen en gecontacteerd. Hou je email dus goed in de gaten!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “Moederdag Winactie – Larome Parfum Naar Keuze Bij D-Shop. !!GESLOTEN!!”

 1. Wat leuk! Ik kende dit nog not, of het is niet blijven hangen!
  Ik ga alles netjes uitvoeren en dan flink duimen!
  Mijn moeder houdt heel erg van een geurtje,… Ze draagt al jaren Anaïs Anaïs.
  Een keer verandering is ook leuk!

 2. Wat lekker zeg. Ik volg je via bloglovin, FB en youtube en volg ook D-shop via FB.

 3. Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Mn moeder verdient dit cadeautje omdat ze altijd voor me klaar staat en ze doet echt alles voor me. Ze werkt heel hard en naast haar werk is ze ook nog eens thuis heel druk bezig met vanalles en nog wat. Dit zou ze echt super vinden! Ik heb alle stappen gevolgd. Ik heb ook alle extra stappen gedaan!

  Liefs, Chantalle.

 4. Dat lijkt me een heel mooi Moederdag cadeau waarbij ik me moeder graag verras.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter & You Tube.

 5. Heeee wat een onwijs leuke actie organiseer je weer voor de lezers van je blog zeg! :D Helemaal super, daar word ik zeker blij van hihihi.. En de rest van je lezers ook denk ik, wat een geweldige kans..
  Natuurlijk maak ik ook graag een kansje op een heerlijke geur, niet voor mijn eigen moeder maar voor mijn lieve zus. echt een topmoeder, die het zeker eens verdiend om verrast te worden hihih..
  Alle verplichte stapjes gevolgd & Ik volg je op Bloglovin, facebook & twitter!
  Fijne zonnige dag gewenst,
  Groetje van ilsiee

 6. Tuurlijk doe ik mee. via fb (melissa van stipdonk) / beide instagram (melissamaas1984) / bl (melissa van stipdonk) en youtube (melissa van stipdonk). mijn moeder verdient dit omdat ze letterlijk dag en nacht voor ons klaarstaat. ons huis is nu verkocht en er volgen veel info-afspraken en dan past zij op de kids. en ook mogen we daar komen logeren totdat we in ons nieuwe huisje kunnen. top moeder (en vader). liefs melissa

 7. Betere verwennerij kan ik niet bedenken dan met dit heerlijke luchtje mijn moeder te verrassen . Ik ben dolgelukkig en heel dankbaar dat ik zo’n FANTASTISCHE MOEDER heb . Zij leidt mij de weg en geef mij veel inspiratie en positiviteit. Zij is mijn steun , beste vriendin en toeverlaat . Ik ga duimen , ik volg je op twitter, bloglovin en facebook .

 8. Onwijs leuke winactie. Ik heb de stapjes gedaan en volg je ook op Facebook waar ik de winactie al voorbij zag komen. Mijn moeder verdient het omdat ik vind dat ze wel eens wat tijd voor zichzelf moet nemen, in plaats van alles maar voor anderen te doen en een lekker geurtje werkt daar het beste voor!

 9. Aaaah super leuk! 👍 Mijn moeder verdient dit omdat ze net zo gek is als ik! Over een paar weekjes is ze jarig vlak voor Moederdag 💜 en ik verwen haar graag met wat leuks. Na de scheiding van mijn ouders heeft ze me vrijwel alleen opgevoed en zijn we beste vriendinnen geworden 💗💝. Ook al woon ik niet meer thuis, we spreken elkaar bijna elke dag! :) volg je op FB/twitter/bloglovin

 10. Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik heb ook alle extra kansen gedaan op twee na, ik volg beide niet op instagram.
  xx Jolijn

 11. Ik doe graag mee, heel erg leuk :)

  Ik heb alles gedaan behalve Instagram.

  Groetjes Anneliese

 12. Ik zou mijn moeder erg graag willen verassen; ik was laatst erg boos op haar en ze deed net op ze het niet hoorde:-) Ze is de allerliefste moeder :-) XXX

 13. Wat een fijne winactie, ik doe graag mee voor mijn mama! Zij verdient dit omdat ze mij altijd zo steunt, in alles wat ik doe. Momenteel zit ik in wedstrijdvoorbereiding (ik ben bodybuilding bikini atleet) en dat gaat gepaard met moeheid, chagrijnige buien en nood aan voedsel haha. Mijn mama steunt mij hier erg in en helpt mij met het bereiden van mijn eten en stelt mij gerust als ik weer twijfel. Het is zo fijn om altijd op haar te kunnen rekenen dat ik haar iets wil teruggeven voor alle moeite die zij reeds in mij stopte. Ze is gek op de geuren van dior en die zijn ook beschikbaar via de shop, dus dat is ideaal! Ik volg je via fb, twitter, bloglovin <3. Groetjes

 14. “Awesome “Met een beetje geluk kan voor mijn moeder moederdag niet meer stuk.
  Ze houdt heel erg van lekker ruiken en misschien mag ik het dan ook eens gebruiken.
  Ik weet nou al met zo’n verwennerij maak ik haar hartstikke blij.

 15. Wat fijn dat we samen deze winactie hebben kunnen organiseren, bedankt Femke!
  En wat een leuke reacties alweer!
  Nu allemaal in spanning afwachten wie er gaat winnen…. :-)
  Voor degene die niets winnen, houdt onze social media in de gaten voor leuke kortingscode’s en datums dat we op markten staan ;-)
  Bedankt allemaal!

 16. Super leuk! Ik doe heel graag mee! Ik volg je ook op facebook, instagram en ook D-shop op instagram.

  Ik zou dit graag voor mijn moeder willen winnen. Ook al woon ik alweer een lange tijd op mezelf. Ze helpt me soms nog door middel van voor me te koken, boodschappen doen, huisje schoonmaken. Ze is er altijd voor mij, dag of nacht. Ik zou niet zonder haar kunnen. -x-

 17. Dit lijkt mij een zalige parfum. Ruikt vast heerlijk.
  Had het graag aan mijn moeder willen geven, maar helaas is zij overleden na jarenlang dement te zijn geweest. Zij was een leuke moeder, die gek was op de kleinkinderen. Heb ook geen schoonmoeder meer.
  Hoe ik nu mee moet doen, weet ik niet.
  Ik heb om privéredenen geen Facebook meer, maar volg je op Bloglovin.

 18. Alle stappen ondernomen. Mijn moeder verdient dit parfum omdat ze zo ontzettend lief en onzelfzuchtig is.

 19. Leuke winactie! Ik doe mee voor mijn stiefmoeder, is dat ook goed? Ik doe dat omdat zij verre van een boze stiefmoeder is. Mijn eigen moeder i helaas al bijna 9 jaar dood :(
  Ik heb bijna alles gedaan alleen jou volgenop fb niet (sorry…)
  Ik ken d shop al, mijn zoon heeft daar een super lekker geurtje van!

 20. Ahhh wat heerlijk. Een lekker geurtje kan elke moeder wel gebruiken. Aangezien die van mij alle drie een beetje pech hebben met hun gezondheid de laatste tijd, gun ik ze dit lekkere luchtje. Ik heb alle stappen gevolgd en volg nu overal! :)

 21. Tof, ik doe heel graag mee op de valreep!

  – Ik like de FB en IG van D-Shop.
  – Ik volg je natuurlijk al een aantal jaar via BL, Twitter, IG, Facebook en YT en heb het artikel geliked.

  Ik gun mijn moeder dit parfum omdat ik afgelopen jaar zelf moeder ben geworden en nog meer ben gaan beseffen wat ze voor mij betekent. We wonen 200 km van elkaar vandaan, waardoor ze oma op afstand is en dit best heel lastig vindt. Ik gun haar dus wel wat extra’s deze moederdag.

  x

 22. Lekker zeg, ik ben wel toe aan een nieuw lentegeurtje. Ik volg je via FB, youtube en bloglovin. Ik heb het artikel geliked op bloglovin en volg ook de d-shop op FB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//