120 eyeshadow palette.

Als make-up verslaafde kon natuurlijk het 120 eyeshadow palette niet ontbreken in mijn collectie. Ik zat er voordat ik hem eindelijk kon kopen al een jaar of twee op te azen, vooral omdat deze handig is voor visagie tijdens fotoshoots. Maar daarnaast is het ook gewoon super relaxed om deze voor jezelf te gebruiken in het dagelijks leven, juist omdat er zoveel kleuren in zitten waarmee je oneindig veel nieuwe looks kunt creëren. 
De kleuren in de palette zijn erg goed gepigmenteerd en er zitten shimmer maar ook matte kleuren in. Zoals jullie misschien wel weten zijn er ook de 88 matte en 88 shimmer palettes, dus als je twijfelt of je de shimmer of matte neemt, kun je net zo goed de 120 kopen aangezien hier beide soorten in zitten.
Verschillende looks die met het palette gemaakt zijn: 

Er zijn ontzettend veel filmpjes op Youtube te vinden over looks en andere ideeën waarin ze vaak alleen *of gecombineerd met andere producten* het 120 palette gebruiken. Als je dus zelf een keer een inspiratieloze dag hebt maar toch een mooie make-up wil, kijk en zoek gewoon op Youtube!
De 120 palettes zijn via Ebay te koop maar ook in andere Nederlandse webshops zoals bijvoorbeeld www.beauty88.nl/ en ook via www.coastalscents.com zijn ze te krijgen. Via Ebay zijn ze vanaf €17,00 te krijgen maar loop je natuurlijk wel de kans dat het paletje beschadigd aankomt e.d. wat bij officiële webshops vaak niet zo is.
x femketje


Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//