66 lip palette.

Terwijl ik de 120 palette bestelde had ik nog twee andere palettes mee besteld waaronder de 66 lip palette.

En jahoor daar kom ik weer met mijn lovende woorden over make-up palettes. Ik kan er gewoonweg niets aan doen maar deze palettes zijn super goed. Dit palette heeft 66 lip kleuren die net als de 120 eyeshadow palette super gepigmenteerd zijn!
De meeste van jullie zullen wel denken van bluh, wat moet je nu met zoveel rare kleuren, alsof je dat ooit ga dragen! >.< Maar jawel, femketje draagt alles…. Tijdens shoots moet ik er wel bij melden.
Voorbeeld foto van de blauwe lip kleur tijdens een shoot:
Er zitten inderdaad een aantal nogal aparte kleuren in zoals de blauwe tinten en de wat koele paarse tinten die je niet snel door de weeks zal dragen. Daarom wordt dit palette ook meer gekozen door visagisten dan door bijvoorbeeld schoolgaande meiden. Maar dit moet jullie natuurlijk niet weerhouden dit palette zelf aan te schaffen als je wel van kekke kleurtjes op je lippen houd! Over de kwaliteit van de pans valt niets slechts te zeggen. Ze brengen goed aan als je een lip pencil gebruikt maar je kunt ze ook *ietwat onhygiënisch* met je vingertop aanbrengen. De kleuren zijn niet erg droog maar ook niet extreem creamy, de perfecte balans als je het mij vraagt.
Ook dit palette is via Ebay te krijgen en via normale Nederlandse en buitenlandse webshops zoals http://www.beauty88.nl  en http://www.coastalscents.com .  Ook kun je dit palette bestellen bij www.boozyshop.nl  waar ik persoonlijk goede bestel-ervaringen mee heb!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “66 lip palette.”

  1. Wat kan jij prachtige foto's maken! Echt geweldig :)
    Leuke site heb je trouwens, en ga zo door!
    Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//