MNY nagellak: my VARNISH 665 en 549.

18 oktober was het zo ver; de nieuwe lijn MNY, het kleine budget zusje van Maybelline die verkrijgbaar is bij Etos filialen. Ik als nagellak lover moest natuurlijk even een kijkje nemen in het MNY schap om te checken welke kekke leuke kleurtjes ze hadden.
Vele andere bloggers hebben het er al over gehad; #549, een dupe van het Chanel lakje Paradoxal. Ik ben al langere tijd gek op deze kleur maar had als student zijnde niet het geld om de orginele Chanel lak te kopen en elke keer als ik een lakje vond die er op leek had ik hem toch niet meegenomen. Maar toen ik voor het schap stond moest ik hem toch echt meenemen. Ik had er veel goede reacties over gehoord en gelezen en aangezien er een actie was van 2e product halve prijs dacht ik, ik neem hem mooi mee!

 

Naast de dupe van Chanel zag ik nog een andere mooie kleur namelijk een donker blauw (bijna tegen zwart aan) lakje met een mooie blauwe shimmer in; #665
Over de lakjes zelf heb ik een 50/50 mening. Aan de ene kant zijn het een super mooie kleuren maar aan de andere kant vind ik niet dat deze lakjes super goed dekken. Ik had sowieso 3 laagjes nodig om de lak helemaal dekkend te krijgen en juist omdat ik meerdere laagjes nodig had duurde het erg lang voordat de lak droog was.
#665
#549

 

De prijs is aan de ene kant ook wel weer voordelig, zeker gezien de kleuren en de ietwat mindere kwaliteit naar mijn mening. De lakjes kosten €2,49 per stuk en zelfs dat staat mijn studentenbudget af en toe nog wel eens toe.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//