❤ Favorieten van 2014!

Het is hoog tijd voor mijn favorieten van 2014! Elk jaar opnieuw doe ik een groot artikel of video met daarin mijn all time faves van het afgelopen jaar. Dit jaar doe ik het in foto vorm en heb ik mezelf een maximum van 10 producten opgelegd. Het was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk en pikte mijn favorieten zo uit mijn stash (en handtas want sommige draag ik altijd met me mee). Benieuwd naar mijn favorieten en vooral ook mijn aanraders van 2014, lees dan snel verder!

NYX HD Photogenic Concealer – Porcelain.

DSC_9628

EOS lipbalm – Strawberry Sorbet.

DSC_9630

Catrice Metallure liquid liner + Astor Lovely Doll mascara.

DSC_9631

W7 – In The Night palette.

DSC_9632Essence lipsticks – 10 Cotton Candy (felle roze onderaan) + 07 Natural Beauty (deze wordt nog gereviewed).

DSC_9633Wat is jouw ultiem favoriete product van 2014? Nog leuke aanraders, laat het achter in de comments!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “❤ Favorieten van 2014!”

  1. Cotton Candy was ik een beetje vergeten maar ik heb deze lipstick heel erg veel gedragen in de zomer. Je artikel doet me eraan herinneren dat ik deze nog heb :) misschien toch vandaag weer eens opdoen!

  2. Mooie producten! De nude lipstick van Essence heb ik laatst ook gescoord, hele mooie lipstick!
    XOXO esmee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//