❤ 10 Jaar Liefde ❤

Niet normaal eigenlijk om te bedenken dat Roy en ik vandaag alweer 10 jaar samen zijn. Ik had nooit verwacht dat toen ik hem leerde kennen op mijn 14e (via msn nog wel) dat hij degene zou zijn waar ik letterlijk mee op zou groeien, mee zou gaan samenwonen, lief en leed mee zou delen en waar ik zelfs mee zou trouwen. Degene die mij en al mijn eigenaardigheden accepteert en zelfs leuk vind.

13

We hebben een huis gekocht, al zo ontzettend veel verschillende dingen meegemaakt en we zijn zo perfect op elkaar ingespeeld. Wat ook niet anders kan als je al 10 jaar lang iemand door en door kent, maar toch is het speciaal. Hij is deel van mij en ik van hem. Wie weet wat de toekomst brengt, maar ik ben er in ieder geval klaar voor ;) Op naar de volgende 10 jaar!

I can’t imagine life without him ❤
ailofjoelongtime babe

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “❤ 10 Jaar Liefde ❤”

 1. Ahw, wat een schattige post! Gefeliciteerd met je 10 jaar! :-D
  Ikzelf ben ik mei al 7 jaar samen met mijn vriend, maar voor we een koppel werden zijn we eerst 5 jaar beste vrienden geweest, hihi! :-)
  We hebben ook vorig jaar samen een huis gekocht en wonen er nu sinds eind december samen in! :-D

  Veel geluk nog samen, en doe er nog vele tientallen jaren bij! ;-)

 2. Gefeliciteerd! Wat een super, super lieve foto van jullie samen. Ik kijk alvast uit naar de baby aankondiging, dan kunnen onze kleine blog baby’s samen spelen! :D

  Geniet van jullie dag vandaag. Jullie hebben in ieder geval prachtig mooi weer ^^

 3. Wauww gefeliciteerd :)
  Ik ben ook al van mijn 15 te samen met mijn vriend & binnenkort zijn wij 9jaar te samen!
  Nog veel geluk & veel liefde te samen :)
  X

 4. Wat een lieve foto van jullie samen! En wat bijzonder dat jullie al 10 jaar samen zijn! Van harte gefeliciteerd <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//