Zoeva Forever Eye Crayon Blond Tobacco.

In de glossybox van mei zat weer eens een oogpotlood en dit keer van het merk Zoeva. Het is een redelijk dik, kort en stevig potlood wat ik zelf wat minder fijn vind werken dan een normaal dun oogpotlood. Het is even wennen maar eenmaal bezig gaat het steeds makkelijker.

De kleur Blond Tobacco is een medium bruin met fijne koperkleurige shimmer in. Zelf ben ik altijd meer weg van felgekleurde oogpotloden maar aangezien dit een erg natuurlijke tint heeft is hij wel erg handig bij natuurlijke looks als een basiskleur. Het oogpotlood blijft best goed zitten en kan wel tegen een stootje. Het is zeker weten waterproof en smudge-proof!

Een fullsize potlood als deze kost €4,50 wat ik zelf een erg mooi prijsje vind voor een waterproof oogpotlood! Het enige minpuntje wat ik aan dit potlood kan opmerken is dat het een best dik potlood is (denk aan de NYX jumbo pencils dikte) en dat het even wennen is met deze te werken als je smalle potloden gewent bent.

Al met al, ik ben er best tevreden over!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Zoeva Forever Eye Crayon Blond Tobacco.”

  1. Ik vind de jumbo pencils van NYX ook te dik, ik gebruik liever een smal potloodje. Maar dat is mijn persoonlijke voorkeur ;-)

  2. Heel mooi oogpotlood. Zelf hou ik sowieso van bruine kleurtjes op je ogen te gebruiken. Ik gebruik bijvoorbeeld ook altijd een bruine mascara in plaats van zwart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//