Advertorial; Cadeau.nl

Verjaardagen en andere feestelijkheden zoals jubileums, diploma uitreikingen en reunies zijn er het hele jaar door en vooral in mijn familie die niet tot de kleinste familie van Nederland behoord. Met 4 broers, aanhang en hun kinderen is mijn gezin nu al pretty big en hebben we bijna elke maand wel iets te vieren. Een cadeau kopen en überhaupt verzinnen kan daarom ook best lastig zijn als je zo vaak iets te pakken zien te krijgen en dat als het perfecte en leukste cadeau weg te geven.

Cadeau.nl biedt de perfecte oplossing. Op deze webshop kun je niet alleen super leuke cadeautjes vinden, je kunt er ook een soort cadeau-advieslijstje invullen die je naderhand een aantal keuzes geeft in cadeautjes die toepasselijk zijn voor de persoon waarover je de lijst hebt ingevuld. Je zult wel denken “waarom nog meer moeite en werk om een lijst in te vullen” maar dat invullen is echt zo gepiept en je krijgt snel toepasselijke cadeautjes te zien.

Zoals ik al eerder zei heb ik altijd wel wat te vieren. Je kunt via cadeau.nl een cadeau uitzoeken op gelegenheid, welk persoon (denk aan iets voor je moeder of iets voor je vriendje e.d.), je kunt zoeken op merken of randomly op de categorie inspiratie. Als je bijvoorbeeld zoekt op gelegenheid heb je al erg veel en vooral specifieke zoekopties zoals verjaardag; geboorte; huwelijk; afstuderen en nog veel meer.

Hoe awesome is dit memory spel! :D

Werkt de jarige Job op een saai kantoor? Maak het leuk met deze schattige perforator!

De prijzen van de cadeaus varieren maar dat maakt het ook een perfecte site waarop iedereen wel een gepast, leuk en vooral betaalbaar cadeautje voor elke gelegenheid kan vinden. Via de site kun je makkelijk via bijvoorbeeld iDeal betalen en als je op werkdagen voor 18:00 besteld heb je je cadeau de volgende dag al in huis. Een ander pluspunt is dat als je een cadeautje besteld, cadeau.nl het gratis voor je inpakt! Daarnaast zijn de verzendkosten normaal, €4,00 en als je boven de €50 besteld hoef je geen verzendkosten te betalen.

Al met al, ben je inspiratieloos maar staan er wel weer een hoop verjaardagen, jubileums of diploma uitreikingen voor de deur? Dan ben je bij cadeau.nl op het goede adres!

x femketje

PS: later deze week komt er nog een exclusieve winactie online waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Advertorial; Cadeau.nl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//