Yves Rocher Sexy Pulp Volume Gloss.

Yves Rocher is zo’n merk wat voor mij altijd best wel wat luxe uitstraalt terwijl het niet eens zo ontzettend duur is. Ik heb er eigenlijk niet meer van dan een oogschaduw en deze gloss die ik vandaag voor jullie getest heb. Ik heb deze gloss zelf trouwens in een winactiepakket gewonnen en weet dus niet de precieze prijs. Na een beetje rondzoeken ligt de prijs zo rond de €8,00 in verschillende webshops.

DSC_2638 copy DSC_2639 copy De gloss zelf vind ik over het algemeen erg fijn en dat zegt veel aangezien ik geen lipgloss-meisje ben. De gloss is niet al te dik en plakt niet echt. Ondanks dat vind ik wel dat de gloss goed en best lang blijft zitten. Natuurlijk is een lunch of diner te veel voor deze gloss maar een glas drinken overleefd deze gloss zeker wel.

yvesrocherfemketje

De kleur vind ik echt super, ik hou van glossjes met peachy/oranje tinten. Verder bevat de gloss een mooie fijne goudkleurige shimmer en is de pigmentatie redelijk. Op de lippen en in de swatch is de kleur wel wat minder fel dan in de huls. De gloss heeft een fijne spons applicator die vrij lang is en op een puntje loopt, maar die wel fijn en gelijkmatig aanbrengt. Er zit trouwens maar liefst 10ml gloss in 1 huls wat ik zelf nooit opgemaakt krijg, gelukkig is de gloss een jaar lang goed houdbaar!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie waarbij je kans maakt op een nagellak setje met producten van o.a. Catrice en Essence?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Yves Rocher Sexy Pulp Volume Gloss.”

  1. Heel mooi. Deze staat nog op mijn lijst, ze zijn op het moment ook nog in de aanbieding. , dus ga deze week nog een mooi kleurtje uitzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//