Xmas Wishlist 2011.

Zoals sommigen van jullie wel al eerder gelezen hebben in dit artikel, is mijn enige echte kerstwens al uitgekomen. Toch staan er nog steeds een aantal dingetjes op m’n gewone wishlist die ik nog graag een keer zou hebben.
 

Als eerste The Sims 3 voor pc. Ik heb de sims echt jarenlang gespeeld, vanaf m’n 11e ongeveer toen we thuis voor het eerst een pc hadden. Lange tijd heb ik ook een gedownloade versie gespeeld maar merkte toch dat deze op veel punten niet prettig werkte en liep deze vaak na een half uurtje spelen al vast en kon ik, je raad het al, alles opnieuw uitspelen.
Als tweede zou ik graag nog een extra helmer kastje willen zodat ik er 1tje voor make-up en 1tje voor alleen nagellak e.d. heb. Nu heb ik het verdeeld over 1 helmer kastje en nog wat andere ladekastjes maar ik denk toch dat het met twee verschillende kastjes netter en overzichtelijker wordt.
Als derde Lime Crime lipsticks. OMG wat zijn die gorgeous en goed gepigmenteerd! Jammergenoeg zit de prijs per lipstick (€15) me niet echt mee als student zijnde!
Ook het Sugarpill palette in Burning Heart staat al een jaar of twee op mijn wishlist. Super gepigmenteerde kleuren maar ook bij dit artikel zit de prijs niet echt mee (rond de €35 geloof ik).
Als laatste iets wat wel normaal te betalen is namelijk een paar lekker fluffy (het liefst hello kitty) sloffen. Perfect voor deze winter en aangezien ik echt altijd koude voeten heb zou het een mooi cadeautje zijn voor onder de kerstboom.
Tot zo ver mijn wishlist voor dit jaar. Ik vraag me af of er überhaupt iets onder de kerstboom zal verschijnen dit jaar maar ik kan er op zijn minst op hopen!
Wat staat er op jullie wishlist?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Xmas Wishlist 2011.”

  1. Leuke spullen! De Hello Kitty pantoffels zijn leuk! :-D Sugarpill is trouwens echt een goed merk! De oogschaduw blijft geweldig lang zitten! En de lipstick van Lime Crime is best prijzig, ik heb er een knal roze van, maar hij is zoooo prachtig en blijft echt goed zitten! =)

  2. Ik heb de Sims drie twee jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen, het is zo'n leuk spel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//