Rimmel 260 Funtime Fuchsia.


Toen ik jarig was in oktober had ik meerdere cadeaukaarten gekregen. Van 1 van die cadeaukaarten had ik dit Rimmel lakje gekocht. Zoals jullie wel weten ben ik gek op Rimmel producten, en ook over de lakjes ben ik erg te spreken.

 

Ik had al een aantal andere Rimmel lakjes maar nog geen enkele is zo’n felle roze kleur als deze. De naam past er ook perfect bij want het is echt een “i scream barbie” roze lakje. 
Het is naast dat ik echt verliefd ben op de kleur roze, ook een erg mooi creamy lakje die in een aantal laagjes dekt. Het lakje droogt snel, niet in 60 seconden zoals de verpakking wel zegt, maar alsnog aardig snel vergeleken bij andere lakjes.
Dit lakje, en alle andere 60 seconds lakjes van Rimmel kosten €6,99 per stuk waarvoor je dan 8ml lak per potje krijg wat zo’n 30 maanden lang goed houdbaar is.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Rimmel 260 Funtime Fuchsia.”

  1. Dat kleurtje heb ik ook =) Eens gratis gekregen van een actie van Rimmel bij het Kruidvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//