Wishlist Maart 2011

Ola lieve lezers!

Dit artikel is mijn aller eerste online wishlist ever ^^ Het was even handiger voor mij om nu een ietwat korter artikel te schrijven dan een hele lange aangezien ik nog maar net thuis ben van de hele dag model zitten voor de visagieschool.

Als eerste op mijn lijst staat toch zeker wel deze kwastenset van sigma!

Natuurlijk kan de crackle nagellak niet ontbreken in mijn stash. Ik hoop ook dat ze deze snel hier gaan verkopen want tot op vandaag heb ik ze nog niet in de winkel gezien.

Cute-ass nailart dingetjes staan altijd op mijn wishlist :)

Ik vind deze nepwimpers zo pretty <3

En deze 4 lakjes uit de wonderland LE zijn ook to die for!

Wat staat er nog op jullie wishlist?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Wishlist Maart 2011”

 1. mijn wishlist bestaat uit beterschap voor mijn man die een ernstige vorm van kanker heeft. Dan is het opeens toch een heel andere vorm van wensen die je hebt als iemand die je lief heeft zo vreselijk ziek is ;-) maar ik heb ook nog genoeg te wensen. Ik wacht ook al een eeuwigheid op de nieuwe collectie van catrice en essence die ook hier tot op de dag van vandaag nog niet aan het assortiment zijn toegevoegt. ERUG frustrerend he? hoop dat we ze snel kunnen spotten en kopen! Die kwastenset is inderdaad wel een héle mooie!!

  Liefs,
  Kirst.

 2. Als je Sigma kwasten gaat kopen doe dit dan aub vanuit the USA, dit is omgerekend veel goedkoper dan elk Nederlandse of Belgische webshop! Levering is ook erg snel, bij mij duurde het maar 10 dagen.

 3. Op mijn lijstje staan ook absoluut Sigma kwasten, maar ook wat producten van MAC, Embryolisse, nailart, Essence Blossom collectie en nog veel meer…
  En idd in Amerika bestellen, ik bestel heel veel producten in Amerika en het scheelt echt enorm veel.

 4. Leuke wishlist.. die sigma kwastenset staat er terecht op.. ze zijn zo fijn (L)

 5. Mooi wishlist en veel lakjes
  My wishlist heeeeeeeel veeel…te veel om op te noemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//