Gewonnen Goodies (en meer).

Ola lieve lezers!
Dit keer weer een kort artikeltje over de dingetjes die ik afgelopen weken gewonnen heb via twitter en/of blogs. Deze keer is het niet zo veel, ik win niet alles en niet altijd.. maar wel veel, dat moet ik toegeven!
Het eerste wat ik had gewonnen was via een twitter actie bij @WeAreFashion. De prijs zelf was eigenlijk alleen de Travalo maar Sanne was zo lief om er nog twee monstertjes bij te doen plus een erg fijn maskertje!
Het tweede was eigenlijk een beetje raar gelopen. Er was een winactie bij thenailfactory.nl waarbij uiteindelijk een andere Femke had gewonnen terwijl er eerst was gezegt dat ik had gewonnen. Nou vond ik dat persoonlijk echt geen ramp maar ik kreeg alsnog een troostprijsje opgestuurd omdat het toch wel redelijk lullig over kon komen. Vandaar dit zilverkleurige rhinestonewheel! :D
En dat was het alweer! Kort maar krachtig zullen we maar zeggen….
Ps: ik ga waarschijnlijk a.s. maandag (morgen al dus!) een dagje model zitten in een visagie les van de Mieke Petit school in Middelburg. Hopelijk kan en mag ik er wat foto’s van maken en dan zien jullie die binnenkort verschijnen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Gewonnen Goodies (en meer).”

 1. leuk hoor! Wat lief van die website dat ze je alsnog een prijsje hebben gezonden! Dat is toch heel erg lief! veel plezier morgen!! Liefs.

 2. Leuke spulletjes…
  Ik voel me best wel schuldig als ik vaak win, jij niet :$?
  Veel plezier morgen meid!

 3. @Beautyill mwah XD kan er ook niks aan doen dat ik win toch, ga me daar niet schuldig om voelen XD en dankjewel!

 4. Gefeliciteerd dat je die spulletjes hebt gewonnen :D Veel plezier ermee! :D Die travalo heb ik trouwens ook, die is echt wel handig, alleen werkte 1 parfum er niet bij helaas maar wel degene die ik erna probeerde gelukkig ;)

 5. @sharondiel30 haha yups XD ze vroeg me van de week en ik ben over het algemeen vrij op maandagen dusja ^^ is wel leuk om te doen

 6. Wat leuk…Gefeliciteerd en veel plezier met je leuke spullen
  Wat gaaf als model, ben benieuwd naar de foto`s

 7. Wat lief dat je alsnog een pakketje kreeg van TNF. Ik heb de prijs inmiddels binnen, ziet er goed uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//