WINACTIE: Gorgeous Handgemaakte Glazen Ring Van Glashangers.nl! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

Eerder deze week heb ik al mijn 3 nieuwste winnaressen gemaild over de arganolie samples die ik weggaf, nu is het alweer tijd voor een volgende actie naast de nog lopende actie waarbij je kans maakt op een nagellak setje.

Geen nagellak dit keer maar in samenwerking met de sieraden webshop glashangers.nl mag ik een prachtige multicoloured handgemaakte glazen ring weggeven ter waarde van €8,95. De ring is in grootte verstelbaar dus iedereen kan deze ring dragen mocht je de lucky winnaar zijn!

winactieglazenringglashangersfemketje

Wat MOET je doen om kans te maken op deze mooie glazen ring?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een gorgeous handgemaakte glazen ring! Voor alle info http://femketje.nl/?p=5231 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 10 april tot en met 1 mei 2013. Op 2 mei contacteer ik de winnaar via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen!

Mocht je interesse hebben in andere prachtige sieraden op de webshop? Dan heb ik voor al mijn Nederlandse en Belgische lezers nog een mooie 10% kortingscode (Femketje10). Deze code is geldig zolang de winactie loopt!

Have fun & enjoy!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “WINACTIE: Gorgeous Handgemaakte Glazen Ring Van Glashangers.nl! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Leuke actie :) niet echt mijn stijl dus ik sla deze winactie over maar wel leuk dat je niet alleen iets kunt winnen maar ook een kortingscode hebt!

 2. Echt een leuke winactie weer! Ik heb alles gedaan, ik heet op twitter @ElineVeldhuisen en op youtube Mijnnaambegintmeteen! Echt een prachtige ring, ik ben de eerste die meedoet! Hoop dat ik win, ik doe ook nog mee met die nagellakwinactie! xx Eline

 3. Super leuke winactie! Ik vind die ring wel super uniek.
  Alleen jammer dat veel wintacties op blogs je vaak twitter of facebook moet gebruiken. Toch ga ik een gokje wagen :)
  Liefs,

  1. Bij deze winactie is alleen het volgen op bloglovin en het liken van het artikel zelf verplicht!
   Juist omdat niet iedereen FB en twitter heeft e.d. is het zo leuker voor meerdere lezers om mee te doen :3

 4. Wauw, prachtige ring, en handig dat hij verstelbaar is. Ik volg je via Bloglovin (+ liked), Facebook, Instagram en Youtube.

 5. Gave ring! Ik doe ontzettend graag mee ^^

  – ik heb de tweet geplaatst
  – ik volg je via bloglovin en ik heb het artikel geliked
  – ik volg je via bloglovin en ik heb het artikel geliked
  – ik ben geabonneerd op je YT kanaal :)

  Liefs, Charile

 6. Ik volg je op twitter, heb het bericht getweet, volg je op facebook en heb me geaboneerd op je youtube kanaal ( en volg je op bloglovin en heb je bericht geliked)
  Op twitter heet ik sannemolenaar13 en op youtube sannemolenaar2000

  Mooie ring! ik doe graag mee :)

 7. wat een supermooie ring! ik doe graag mee! ik volg je op facebook, de andere dingen zoals twitter heb ik niet :)

  groetjes Karin!

 8. super leuke winaktie, ik doe dolgraag even mee echt een waanzinnig mooie ring…like bloglovin en follow en Rt op twitter….succes met deze leuke aktie!!

 9. Ik like dit artikel en ik volg jou op Bloglovin. Wat een supergave ring!! Die zou ik super graag willen winnen, wat een leuk blog en een leuke winactie.

 10. Hoi!

  Normaal ben ik nooit zo van het reageren op blogs, ik ben meer van het stiekeme lezen haha… maar nu MOEST ik even reageren, wat een supergave ring!

  Ik volg je op bloglovin’ en heb het artikel geliked, ik heb RT op twitter en op facebook geliked, hoop dat het genoeg is! :-)

  Groetjes Janneke

 11. Ik doe mee ik heb alleen het bericht geliked op bloglovin en volg je daar.
  de rest duurt me te lang (bad me)

 12. super leuke aktie, ik vind de ring echt prachtig, super mooi kado voor moederdag ook!!! like facebook, volg op twitter en een tweet geplaatst, like opbloglovin en ga heel hard duimen voor deze beauty..XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//