Catrice Candy Shock Highlighter 01 Vanilla Love.

Na de lakjes en blush te hebben gereviewed is het als laatste de beurt aan een gorgeous uitziende highlighter van de nieuwe Catrice Candy Shock LE. De prijs van dit juweeltje? Aardig betaalbaar, €4,99 voor maar liefst 20gram product!

DSC_2806 copy DSC_2807 copy Als eerste de verpakking: deze is qua uiterlijk hetzelfde als bij de blush die er naar mijn mening een beetje wonky en niet al te sterk en stevig uit zag. Dit heb ik overigens niet bij deze highlighter, misschien komt het doordat deze groter is en daardoor waarschijnlijk steviger in elkaar zit. Wel vind ik het openmaken van de highlighter soms iets lastig met mijn langere nagels maar met een beetje moeite krijg je ‘m alsnog goed open zonder gebroken nagels.

De highlighter zelf is een multicoloured baked poeder met hele fijne lichtreflecterende deeltjes die de highlighter de pretty en shimmery glow geven. Voordat ik de highlighter swatchte dacht ik dat het een goed gepigmenteerd product zou zijn maar eigelijk valt de pigmentatie wat tegen. Ik had zeker wel wat beter verwacht van Catrice. Aan de andere kant is de wat mindere pigmentatie wel een voordeel voor de erg lichte huidjes onder ons. Hij is voor ons wat makkelijker te dragen zonder dat het overduidelijk is dat je een highlighter draagt. Of deze lichte highlighter erg goed te zien zal zijn op donkere huidskleuren vraag ik me af. Voor mijn huid is hij prima en geeft het een erg natuurlijk en subtiel resultaat.

DSC_2810 copy

Het is in mijn ogen een beetje een twijfelgevalletje, vooral omdat ik wat meer pigment had verwacht. Los van dat is het een fijn product en gezien de grote hoeveelheid product en de best lage prijs is het wel een koopje!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Catrice Candy Shock Highlighter 01 Vanilla Love.”

  1. Hij ziet er in het doosje heel mooi uit! Maar heb toch liever een wat gepigmenteerdere highlighter denk ik! Duidelijke review!:)

  2. Het is wel een heel mooi product en ik denk voor mij een goede pigmentatie. Ik heb niet zoveel highlighter nodig denk ik en misschien dat ik deze wel ga kopen.

  3. Mooi maar indd weinig pigmentatie en precies wat poederig. Spijtig, leek erg mooi in de pan, gelukkig niet duur!

  4. Ik heb m ook en iedereen is heel negatief maar ben het met je eens dat hij voor lichte huidjes wel kan. Of gewoon als je iets een highlighter wilt maar niet te opvallend.

  5. Heb hem ook al gespot in de kruidvat, in de verpakking ziet hij er idd erg mooi uit! Gelukkig kon ik hem eerst testen in de kruidvat, anders had ik een behoorlijke miskoop gedaan – ach oké, voor dat geld is het niet echt erg maar toch…

  6. De highlighter is mooi om te zien, alleen jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//