WINACTIE: Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers,

vandaag is het weer eens tijd om een nieuwe winactie te starten. Dit keer geef ik de Limited Edtion shimmer powder weg uit de Ticket To Paradise collectie. Deze is niet meer in de winkels te vinden en ik had er expres twee gekocht toen de collectie net in de schappen stond. Ik vind het zelf een ontzettend gorgeous highlighter die je zowel op je gezicht als op de ogen kunt gebruiken. Ben je benieuwd naar mijn mening en meer foto’s, lees dan even het review artikel terug!

winactie essence ticket to paradise shimmer powder femketjeNLWat MOET je doen om kans te maken op deze gorgeous limited edition shimmer powder?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op de limited Essence Ticket To Paradise shimmer powder! Voor alle info http://femketje.nl/?p=6853 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 25 augustus t/m 15 september 2013. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 1 week hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

32 thoughts on “WINACTIE: Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Wat een leuke winactie! Deze was telkens uitverkocht of al opengemaakt wanneer ik in een kruidvat was. Dit zou dus ideaal zijn.
  Ik volgde je al op bloglovin’ & heb dit artikel geliked!
  Ik heb je een volgverzoek op twitter & instagram gestuurd.
  Ik heb getweet (mylifeas_Robin)
  Ik was al geabboneerd op youtube en ik volg je nu ook op facebook.
  Liefs xxx

 2. Wat een leuke winactie! Ik volg je op instagram, youtube en bloglovin en op bloglovin heb ik ook geliked!

 3. Oeh! Heb deze gemist dus gaaf dat je hem nu kunt winnen =) Ik volg je al overal, ben geabonneerd en heb het op twitter gezegd. Succes iedereen =)

 4. Heeeee ik zou het echt leuk vinden deze te winnen! Heb het artikel geliket en volgde je natuurlijk al op Bloglovin!!

  XXXXX

 5. Hoi Femke! Ik heb meegedaan, en vanmiddag post ik een artikel over jouw win actie! Lijkt me super om mee te doen, en het is een mooie shimmer powder!

  Hoop dat je veel reacties krijgt xxxx

 6. Ik heb het artikel geliked en volg je op Blogloving. Heb geen social media meer werd er een beetje moe van:)

 7. Wat leuk! Ik volg je natuurlijk al een hele tijd op bloglovin, en ik heb het artikel geliked! Ik ben een aantal Kruidvats ingelopen, maar elke keer hadden ze hem niet (snif snif) Leuke winactie Femke!

 8. Ik doe mee.:)
  -Ik volg je op BL en like dit artikel.
  -Ik volg je op facebook
  -Ik volg je op instagram (rianneeeexxx)
  -Ik volg je op youtube.

 9. Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin! Ik heb dit artikel geliked! Ook heb ik geabonneerd. Ik doe trouwens mee via mijn blog accounts, dus als je iets met Bosutanails ziet, dan is dan van mij! Als ik niet win, dan wens ik degene die wint veel plezier met het pakketje! Liefs,

 10. Ik doe graag mee(:
  Ik volg je op bloglovin en ik heb geliked
  Ook ben ik geabonneerd op je YouTube kanaal

 11. wat een super leuke winactie toen de limited edition er was wou ik hem al kopen maar toen was ie steeds uitverkocht. ik volgde je al op bloglovin en heb je artikel geliked en volg je op facebook.

 12. Ik ben dol op alles dat glinstert, dus ik doe mee! Ik heb enkel het verplichte gedaan.

  x

 13. Hee Femke :),

  Superleuk zo’n actie, ik doe mee!
  Ik heb je gevolgd en geliked op bloglovin, geliked op facebook, volgverzoek gestuurd op twitter en instagram en als laatste heb ik mij geabboneerd op je Youtubekanaal. :)

  Liefs, xxx

 14. Hallo Femke,leuke winactie!!
  Ik heb deze extra stappen gedaan:
  -geliked en gefollowd of Blglovin
  -geliked op Facebook
  -geabonneerd op je Youtube-kanaal
  Twitter of een blog heb ik niet.

 15. Ik doe zeker mee!
  Volg je op bloglovin en heb het bericht en de facebook al eerder geliked (zoelouwerse)
  Volg je op twitter en insta en heb de tweet gestuurd (zowiezo_)
  Volg je op youtube (thisisjustzoe)

 16. Hee!

  Wat een leuke winactie! Het product ziet er erg mooi uit! Ik heb je toegevoegd op instagram (ik vind het sowieso altijd leuk om beautybloggers te volgen via instagram, lekker spieken in hun leven!) en heb je geliked via bloglovin! Ik ben benieuwd! Leuk!

  Liefs,

  Audrey

 17. Heee! Ik heb vandaag een winactie-overzicht online geplaatst en ik heb jouw winactie erbij gezet. ^^
  Als je het leuk vindt, dan mag je mij een berichtje sturen als je nog eens een winactie organiseert, want dan zet ik je in een nieuw overzichtje! :) x

 18. Wat leuk! ik doe zeker mee
  Ik volg je en ben ook geabboneerd op je youtube kanaal, het artikel kan ik helaas nergens meer liken :( maar vind het natuurlijk wel leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//