WINACTIE: 3X Arganolie Samples! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

Gisteren konden jullie al lezen over mijn ervaringen met de 100% natuurlijke arganolie die ik ter review van Arganwinkel.nl heb ontvangen. Ik kreeg daarbij in mijn pakketje nog 3 sample flesjes met 15ml arganolie per flesje, die ik weg mocht geven in een winactie. 15ml lijkt in het gehoor erg weinig maar ik weet hoe ontzettend zuinig je doet met deze olie: A little goes a really long way! Vandaar dat ik 3 van mijn lezers blij wil gaan maken met een royale arganolie sample en zoals altijd hoef je niet veel te doen om kans te maken.

winactie 3x 15ml arganolie femketje

Wat MOET je doen om kans te maken op 1 van deze 3 samples?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 1 van de 3 arganolie samples! Voor alle info http://femketje.nl/?p=4988 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 21 maart tot en met 7 april 2013. Op 8 april contacteer ik de winnaars via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen!

Have fun & enjoy!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie waarbij je kans maakt op een nagellak setje met producten van o.a. Catrice en Essence?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “WINACTIE: 3X Arganolie Samples! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Ik ben zo benieuwd na jouwn review! Klinkt als super fijn spul. :D

  – Ik volg je via Bloglovin’ en heb het artikel geliked.
  – Ik doe mee ;) (mariska.wubbels@gmail.com)

  Voor extra winkansen:
  – Ik volg je via Twitter (@fingerart_) en heb hier getweet: https://twitter.com/fingerart_/status/314744565544411137
  – Ik volg je via Facebook (Mariska Wubbels)
  – Ik volg je via Insta (xliefsmariska)
  – Ik ben geabonneerd op je Youtube kanaal (xliefsmariska)
  – Deze winactie staat in m’n sidebar.

  Succes iedereen! Liefs

 2. Hoi,
  Ik doe mee! Ik wil graag een keer argan olie proberen. Ik volg je al op bloglovin en heb het artikel geliked.

 3. Oeh ik doe zeker mee! Ik heb geliked, volgde je natuurlijk al op BL, YT en Twitter en heb geretweet. Ook heb ik de FB pagina geliked :D

 4. Hee, ik doe zeker mee! ik heb een erg droge huid, en iedereen is over arganolie altijd razend enthousiast!
  Ik volgde je al via bloglovin’,
  ik heb dit artikel geliked,
  ik ben geabonneerd op je youtube kanaal,
  en ik volg je via twitter :)
  xx

 5. ik doe mee! :D Ik like je op bloglovin’, youtube en facebook. Ik heb dit bericht geliket op bloglovin’ en was de 9de liker.

 6. Hee,
  Ik doe mee ik heb alles gedaan wat moest en had al alle extra dingen gedaan behalve instagram dat heb ik niet. EN heb een artikeltje over je geschreven :) xx

 7. Hee, ik heb volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked! Ik ben heel benieuwd naar deze arganolie. Heb er al veel van gehoord maar nog nooit gebruikt..

 8. Wat een geweldige winactie,ik doe graag mee. Ik volg je via bloglovin en heb je geliked. ( met mijn andere mailadres porkseltje@gmail.com) ook ben ik geabonneerd op je you tube kanaal (ook met mijn andere mailadres).

 9. Ik doe graag mee, volg je via Twitter, Instagram, Facebook, heb je geliked
  Ben erg benieuwd naar deze olie, heb ook een vrij droge huid

 10. Ik doe mee! Ik heb alle stappen gedaan, behalve volgen op Instagram omdat ik dat niet kan met mijn mobieltje. Ik heb getweet onder de naam Arianne_vLierop en ik heb een sidebanner op mijn blog geplaatst.

 11. heei,
  ik doe zeker mee!
  ik heb je om sowieso mee te doen op alles geliked en gevolgd enz dus alles op een rijtje!
  suc6 dames en jij ook met het uitkiezen
  (ik hoop stiekem heel erg dat ik win hihih)
  xxx fleur

 12. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product. Ik heb nu zelf ook nogal last van droge haarpunten, en als ik het zo lees, moet dit echt geweldig hiervoor zijn. Ook heb ik wel wat last van droge handen, maar ik zou het in eerste instantie voor mijn haarpunten gebruiken.

  Ik volg je via bloglovin, facebook en youtube.
  Ik heb nog steeds geen instagram en twitter..

  Op bloglovin, ben ik de 26e liker.

 13. Ik hoor zoveel positieve dingen over Arganolie, ik ben nu dus ook wel erg benieuwd! Ik doe mee! :)

 14. Oeeh superleuk. Ik heb altijd al eens arganolie willen proberen! Ik heb de verplichte stappen gedaan en volg je op youtube! xxx

 15. Ohhh, wat een geweldige winactie! Ik zie dat hij nog tot vandaag loopt, dus ben ik nét op tijd, haha! Ik ben echt gek op Arganolie, ik heb die van de Kruidvat maar wil zo graag een keer de pure uitproberen. Dus ik doe zeker mee!

  Ik volg je via Bloglovin, heb het artikel geliked, heb de Facebookpagina geliked en geaboneerd op je Youtube kanaal.

  En nu ga ik heeeeel hard hopen dat ik heb gewonnen :)

  Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//