Photo Of The Week: Femketje.

Mijn nieuwe ‘just simple femketje’ foto die speciaal gemaakt is voor m’n blog :3 Qua make-up draag ik een klein beetje maxfactor face finity foundation, een translucent powder van essence, clinique high impact mascara en een rimmel kate moss lipstick in de kleur 101.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Photo Of The Week: Femketje.”

  1. Super mooie foto, en past ook goed bij je blog :) Ik zit er ook over na te denken om speciaal foto’s te laten maken voor mn blog en visitekaartjes.

    1. Deze heb ik zelf binnen 5 minuutjes in mijn slaapkamer gemaakt met natuurlijk licht, even gecropped en hoppakee! XD Ik ga niet speciaal naar m’n studio daar voor omdat dit toch wel het duidelijkst laat zien wie ik ben :3 Plus natuurlijk licht is super flatterend en zacht :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//