Winactie: 3 schattige pakketjes!

Aangezien ik vandaag precies 6 jaar samen ben met mijn vriend (en het toevallig ook Vera Camilla’s 19e verjaardag is) hou ik weer eens een winactie. Dit keer zullen er maar liefst 3 winnaars zijn!
De prijzen zijn als volgt (per pakket 1):
Een mini geurverspreider in 1 van deze 3 geuren:

Schattig Me To You sticker pakketje:

 Panda of olifantje met daarin lipgloss en oogschaduwmousse met op de achterkant nog een klein spiegeltje. (het olifantje bevat alleen 3 kleuren gloss, de panda’s 1 kleur gloss en 1 kleur oogschaduwmousse.)

Hello Kitty stickervel:

Setje buttons:

Maar wat moet je doen om een pakket te winnen?:
          Volg mij en mijn blog via GFC (staat links onder de bloglovin button), Bloglovin, femketje’s Twitter (en Facebook=optioneel).
          Laat in een comment duidelijk je naam, twitter en/of facebook achter zodat ik je een bericht kan sturen als jij 1 van de winnaars bent. Als ik deze niet weet, kan ik je ook niet contacteren en moet ik een andere winnaar kiezen!
          Vertel me ook in de comment welk pakket je wilt winnen door 1 van de 3 geurpakketjes te kiezen: lavender, berry of rose. (niet iedereen houdt van elke geur en op deze manier krijg je, als je wint, het pakketje met de geur van jouw keuze)
          Voor een extra kans: Retweet de volgende zin “Ik doe mee aan de winactie van @femketje ’s blog! Voor alle info: http://tinyurl.com/47pbbom RT=lief!”  en plaats de link van deze tweet ook in je comment!
De actie loopt van 6 februari tot 20 februari (tot 23.59uur), twee hele weken dus. De winnaars zal ik bekend maken en contacteren de maandag na de einddatum, namelijk op 21 februari! 
Good luck!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Winactie: 3 schattige pakketjes!”

 1. O, nu ben ik echt even in de wolken haha. Dit is echt een leuke winactie. :) Ik heb dit bericht gelike-et op bloglovin, dus dat bewijst dat ik je volg haha. :) Als ik zou winnen, zou ik graag de geur berry willen winnen. :)

 2. Gefeliciteerd! Zo lang al samen =D
  Super leuke give away =)
  Ik volg je via Gfc en volg je ook met bloglovin, en heb dit artikel 'geliked' (twitter en facebook heb ik niet)
  Als ik zou winnen dan zou ik graag het lavendel geurtje winnen =) (de rest is ook lekker!)
  xxx

 3. ik doe mee en volg je op bloglovin ik doe mee voor rose! ga nu je bericht ff liken x

 4. Awh echt al 6 jaar?! Gefeliciteerd dan! <3
  Ik heb bijna een jaar met mijn vriend op valentijnsdag
  geen idee wat ik hem moet geven :$
  xxxxxxxx

 5. Gefeliciteerd! Ik las het al op twitter! Ik volg je dus op twitter, als DanielleEnzo!

  Ik zou de panda graag willen winnen! =D

 6. Toffe actie, ik doe mee! :D

  Ik volg je via GFC en BlogLovin.
  Heb geen Twitter, maar zet je actie zometeen in de zijbalk van mijn eigen blog (cherrycharlie.web-log.nl). Maar moet eerst afwassen… :(

 7. Superleuke winactie! ik volg je op bloglovin!
  Mijn voorkeur gaat uit naar berry of rose.

 8. Leuk leuk leuk, :D
  Ik doe mee ( <- off course)
  Ik volg je via GFC en Bloglovin.
  Ik zet de actie in m'n side bar en voor extra punten schrijf ik er ook nog eens een artikel over op m'n site (mariskabeauty.wordpress.com)
  Mij lijken de geurtjes barry en rose allebei erg lekker maar ik vind een 'barry' erg lekker smaken dus kies ik voor barry :D.

  XXX Mariska

  (voor het geval dat; 'k heb geen twitter en/of facebook dus als ik win stuur me dan een mailtje naar mariska_wubbels@hotmail.com) ;)

 9. Heee!

  Erg leuk! Ik doe mee! ^-^

  Ik volg je al een poos met alles! ;)

  Ik kies voor de geur berry! Echt dat is zo lekker! Ik heb wel vaker die geur en als ik dan mijn kamer in kom na een dag school of stage word ik weer helemaal blij van die geur! Zoo lekker! <3 Het vrolijkt me op!

  http://twitter.com/Kiimmm_/status/35721043339386880

  Veel plezier nog met je blog! ^^

 10. Heej, grappige winactie, met originele dingetjes! :P Ik hou echt van geurkaarsen en dat soort dingen, met natuurlijke en kalmerende geuren. :) Als ik zou moeten kiezen zou ik voor de Lavendelgeur gaan. Ik volg je blog via Bloglovin' en twitter (RajaHK_92) en heb ook je winactie getwittert. De link kan ik nooit vinden, geen idee waar die zit? :S :P
  Nog gefeliciteerd trouwens, een beetje laat maar toch ;)
  Xx, Laura

 11. Leukleukleuk…!
  Mijn voorkeur gaat naar Berry…(lekker zoet)

  Ik volg je al een poosje (mijn naam is _Girrl_ op Twitter)
  Ik weet echt alleen niet hoe ik de link van mijn RT hier moet plaatsen…(sorry, echt blond) maar dit is in elk geval mijn Twitter en hier kun je zien dat ik het echt gedaan heb:
  http://twitter.com/#!/_Girrl_

 12. Laat ik toch maar mee doen, ik zie de link telkens voorbij komen op twitter& ik vind de pakketjes zo leuk! Ik volg je op alles wat er in je artikel vermeld staat, hihi.

  Ik kies voorrrrr Berry! Klinkt erg lekker ^^

  Mn twitter is @AnnWl :)

 13. Ik ga voor Berry(maar ik vind ze allemaal lekker hoor!), mijn twitter is TessaBaan
  Ik hoop dat ik win!

 14. Ik heb ookk getweet, ik weet alleen niet hoe ik aan de link kom? Ik heet iig TessaBaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//