Femketje’s Favourites: Nude Lip Producten.

Mijn top 3 favoriete nude lip producten ever!
1.       Naamloze/Merkloze nude lipsticks.
Super fijn brengen deze creamy lipsticks aan en de kleur valt zeker niet tegen. Niet iedereen staat met deze super lichte nude kleuren maar als je zelf net zo bleek bent als ik, kom je er makkelijk mee weg!
2.       GOSH velvet touch lipstick in 146 Cappuccino.
De gewonnen lipstick was meteen toen ik hem opdeed 1 van mijn favorieten. De kleur past perfect bij m’n huid- en haarkleur en brengt lekker creamy aan.
3.       Catrice lipdesigner in 020 nude rose.
Een longlasting product is dit zeker en nog voor een fijn prijsje ook. Aan de ene kant zit een goed gepigmenteerd potlood en aan de andere kant een kwastje waarmee je harde lijntjes zachter kunt maken of waarmee je een zelfde kleur lipstick kunt aanbrengen.
Wat zijn jullie favoriete nude lip producten?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Femketje’s Favourites: Nude Lip Producten.”

  1. Ik gebruik eigenlijk heel weinig lipproducten, maar ik vind nude wel erg mooi :)

  2. Oe die nummer drie ga ik ook een keer proberen!
    Ik draag niet veel nude.. en als dan draag ik ze écht nude met een balsem (A)

  3. Ik heb zelf (nog) niet de perfecte nude lipstick gevonden, ik heb vaak alleen blistex op !
    x

  4. Ik ben benieuwd naar die GOSH velvet touch lipstick in 146 Cappuccino. Binnenkort eens kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//