Win een jaar lang gratis shoppen!

Het jaar 2014 loopt weer tegen het einde aan en dat wordt gevierd bij Smartphonehoesjes.nl. Tot 23 december maak je kans op een unieke hoofdprijs en andere prijzen. Een telefoonhoesje, tablethoes of een accessoire voor je telefoon of tablet is een ideaal cadeautje voor in de zak of onder de boom; je hebt keuze uit duizenden producten voor een kleine prijs en door het ruime aanbod is het is makkelijk om een passende verassing voor iemand te vinden.

sph femketje

Een jaar lang gratis shoppen
Wie wil er niet een jaar lang gratis shoppen bij Smartphonehoesjes.nl? Doop je smartphone om tot fashion item! Voor iedere gelegenheid een ander outfit en pimp je toestel met de handigste en stijlvolste accessoires. Heb je een tablet? Dan is het ook feest voor je tablet want bij Smartphonehoesjes.nl vind je ook tablethoezen voor verschillende tablets. Daarnaast kun je verschillende accessoires voor je smartphone ook gebruiken voor je tablet. Wil je niet alleen maar aan jezelf denken, dan kun je ook een ander blij maken met een super leuk telefoonhoesje of andere accessoire. Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Nog meer winnen
Behalve een jaar lang gratis shoppen, maak je ook kans op een gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S 8.4 inclusief bescherming. Sta je vlak voor een drukke periode met studeren, werken of ben je juist van plan om vaker te gaan relaxen? Dan past een tablet helemaal bij jou. Als derde prijs geeft Smartphonehoesjes.nl tien keer een bioscoopbon van €20 weg om ook in januari nog te kunnen genieten van een gezellige en knusse avond!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Win een jaar lang gratis shoppen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//