What’s On My Way: Ebay Koopjes!

Ola lieve lezers!

Vandaag nog even een niet geplanned kort tweede artikeltje online over 2 kleine Ebay aankoopjes die ik gisteravond laat nog heb zitten doen. Ik had gisteren al eerder een beetje rondgekeken voor wat skincare producten, als in cleansing brushes e.d., en na even zoeken kwam ik de volgende 2 tegen.

Als eerste de Facial Skin Face Care 4in1 Pore Blackhead Cleaner Brush Rotary Scrubber (wat een productomschrijving mensen!), wat kortgezegt een knock-off van o.a. de clearasonic mia electrische gezichtsreiniger is. Deze heb ik voor omgerekend zo’n €6,30 gescoord bij deze verkoper. Ik ben erg benieuwd of deze iets gaat doen voor mijn huid, die op dit moment nogal wat breakouts heeft door onbekende reden. Deze is alleen niet oplaadbaar zoals the real deal maar er moeten maar 2 simpele aa batterijtjes in die ik altijd wel ergens in huis heb liggen als backup.

Als tweede en laatste nog een zelfde soort facial blackhead remover thingy namelijk een soort pad met kleine uitsteekseltjes waarmee je over je gezicht draait en het zo reinigt. Ook zit er naast de grote pad nog een kleintje bij, voor plekjes waar de grote niet bij kan neem ik aan. Het is nog even de vraag welke kleur ik binnen krijg omdat dat at random verstuurd wordt maar ik geloof dat er 3 kleuren zijn (lichtroze, blauw en felroze). Deze pads heb ik voor omgerekend maar €0,77 bij deze verkoper besteld.

Hebben jullie deze week nog geshopt, online of in de stad?

x femketje

PS: Doe nu mee en maak ook kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met vandaag, doe dus nog snel even mee!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “What’s On My Way: Ebay Koopjes!”

  1. Watbeen leuke spullen, ik hoop dat ze net zo goed werken als ze eruit zien. Ben niet weg geweest en heb dus niets gekocht en op Ebay kan ik niet kopen omdat ik geen paypal enzo heb. Laat je weten hoe het werkt??

  2. Die tweede ‘pad’ heb ik ook! Vind hem best fijn, je merkt wel dat hij iets grondiger reinigt vind ik :) Toch vind ik het soms ook wel weer te veel gedoe, want het gaat wel iets langzamer ;)

  3. Wat een leuke dingetjes! Ik heb zelf wat nieuwe DA nagelljes ingeslagen (2+1 gratis) van het nieuwe assortiment!
    Daarnaast natuurlijk wat nieuwe Essence+Catrice producten (zoals het Nudepalette van Catrice… prachtig!)

  4. Ben heel benieuwd naar de producten en hoe ze bevallen!! :) Ik kan ook niet op eBay komen zonder iets te (willen) kopen. Het is allemaal veeeeel te leuk!

    1. Het kan er best verwarrend uit zien inderdaad, maar op zich is het alleen maar eventjes wennen en vooral goed lezen :) Nadeel is wel dat je 9 van de 10 keer via paypal moet betalen en niet iedereen heeft (of mag) dat!

  5. Leuke aankopen! Ik ben benieuwd naar de reviews! =) Ik heb gisteren nog wat make up gekocht van Kryolan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//