What’s On My Way – Ebay Goodies!

Het was gisteravond laat, ik kon niet slapen en Roy was hier thuis aan het overwerken; De shopdrang werd te groot en ik heb bij 1 verkoper op Ebay *seattle2003* ff lekker wat gescoord zonder verzendkosten.

womw femketje ebayAls eerste was ik aan het droolen like a mad person bij deze gorgeous handgemaakte chokers. Ik heb altijd wel wat gehad met meer gothic achtige kledingstijl en sieraden en deze waren zo ontzettend goedkoop dat ik eigenlijk niet kon kiezen tussen de maar liefst 16 verschillende stijlen! De choker links kostte $2,05, rechts kostte me maar $1,89. Ben erg benieuwd hoe ze in real life zullen zijn qua kwaliteit. Maar ik weet zeker dat ik hier heel wat mooie portretjes mee kan schieten a la gothische stijl met kekke make-up. Geïnspireerd much? :3

womw femketje ebay2Deze oorbellen sprongen echt in mijn oog, ze waren ook in goudkleur te krijgen maar aangezien koelere tinten me beter staan heb ik voor de zilveren gekozen. Deze zullen vast ook erg pretty staan bij de chokers hierboven en dit paar heeft me maar $1,44 gekost. De ketting rechts vond ik ook zo mooi! Hij was er in deze multicolour versie maar ook met alleen zwarte stenen. Omdat ik al zo into darkness was besloot ik toch maar de gekleurde versie te scoren, ook leuk om vooral op zwarte kleding te dragen wat ik sowieso veel in mijn kast heb hangen. De ketting kostte me $3,10. Again, een koopje to the max :D

womw femketje ebay3Yes, I know.. een neppert van de UD naked 2 of 3 palette voor maar $7,80. Ik ben gewoon erg benieuwd of deze stiekem niet beter is dan the real deal van UD. Ik heb het al zo vaak meegemaakt dat dupes of simpelweg rip offs zoveel beter zijn dan het echte. Net als de 88 of 120 palettes die je voor een paar euro online kunt scoren, oh my doodles ik ben echt benieuwd! Als laatste was ik nog opzoek naar een horloge, de verkoper waar ik dit alles scoorde had ook zoveel leuke horloges dat ik uiteindelijk maar gewoon besloot een simpele te nemen, lekker roze met wat rhinestones voor een klein prijsje van $2,98.

In totaal was ik $19,24 kwijt wat omgerekend maar €14,54 is. Budgetproof is my middle name ;) Zodra ik het pakketje binnen heb zal ik sowieso het palette nog uitgebreid proberen en reviewen!

Wat is jullie laatste aankoop geweest?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

39 thoughts on “What’s On My Way – Ebay Goodies!”

 1. Ah, ik ben echt zó benieuwd naar dat neppe Naked palette, zou echt gaaf zijn als hij net zo goed is! Wel leuk om jou stijl sieraden te zien, het is niet helemaal mijn stijl, maar het zijn wel leuke items!

 2. Leuke aankoopjes! Het Geneva horloge heb ik ook en die werkt na een hele tijd nog altijd heel goed, is zeker de moeite waard.

 3. Mooie aankopen!! Ik ben wel benieuwd naar het fake UD palette. Ik heb vanmiddag een Konad image plate gekocht. Dat is mijn laatste aankoop geweest.

 4. Die gothic-chic achtige ketting vind ik heel bijzonder, zou ze zelf niet dragen denk ik maar ze kunnen vast wel heel mooi zijn bij bepaalde outfits! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren! Ik vind die kleurige ketting echt geweldig :D Wat een koopjes allemaal!

 5. wat een leuke aankoopjes heb je! mijn laatste aankoop was een Essence stay with me lipglossje in de kleur 01 me&my icecream

 6. Haha wat toevallig, ik heb ook net een artikel gemaakt over Ebay. Leuke dingetjes heb je gekocht! Altijd leuk om weer een pakketje in de brievenbus te krijgen.

 7. Ik stond op het punt om het palette van W7 “in the buff” (dupe Naked 2) te bestellen maar ik wacht nog even op een review van jou palette! ;-)

  1. Oehh weet je toevallig waar kun je die bestellen? Ik was er gister nog naar op zoek maar had het nergens kunnen vinden! Was zelfs nog naar twee verschillende steden gegaan om in de op is op winkels te zoeken waar ze W7 verkopen, maar zonder succes >.<

   1. Zondag word er 1 voor me gehaald bij de DA in de Leidsestraat in Amsterdam! Heb er 1 apart laten leggen! Daar hebben ze de palettes nog! €6,95. Kan er nog wel 1 mee laten nemen? En dan opsturen? Komt er alleen verzendkosten bij! Laat maar weten! ;-)
    (Ik heb die van “jou” site ook besteld voor een vergelijkend review! ;-) )

    1. Aww lief, maar dat is niet nodig hoor :3 Mag eigenlijk al niks meer kopen deze maand :’) ben alweer te ver over m’n beautybudget heen ^^

     1. Oke. En ja dat is bij mij ook eigenlijk het geval! ;-) maar er is op het ogenblik zoveel leuks! ;-) fijne valentijnsdag vandaag. ;-) Xxx

 8. ik hou van ebay!! shop er ook graag!! dat horloge heb ik ook in 3 kleuren, koste geen biet!! het enige jammere is dat het heel lang duurt voor je het krijgt! leuk shoppen zo toch?!

 9. Wauw dat horloge is echt dope! Ik heb zelf ook een Ebay dupe van de Naked2. Ik heb m vergeleken met de echte en hij was echt mieters goed hahaha. Ben benieuwd naar de jouwe!

 10. Top aankopen! Ik heb ook een hele hoop ebay stuff on my way. Voornamelijk dingentjes voor mijn iphone 5s die ergens deze week binnenkomt. Ook 2 Geneva horloges, die kan je niet missen he. Ik ben erg benieuwd naar je ebay versie van de UD, misschien dat ik daarna een gokje waag om ze te bestellen!

 11. Die ketting op het 4e plaatje is echt prachtig! En het ‘neppe’ naked palette daar ben ik erg benieuwd naar. En dan die prijzen, Ebay is zo’n mooie uitvinding he!

 12. Ik heb zo’n choker! op zich is het goede kwaliteit, maar bij mij is binnen een paar weken het camee eruit gevallen:(

 13. Wauw, die ketting met dat blauw er in is gaaf! En de oogschaduw en horloge ook, Ebay werkt voor mij sowieso altijd erg verslavend =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//