What’s On My Way!

Ola lieve lezers!

Zoals de meesten van jullie wel weten is het vakantiegeld, loon en zijn alle andere inkomstbronnen weer gestort. Ik vond het na een no buy van zo’n 3/4 weken wel weer eens tijd om mezelf een beetje te spoilen (zeker nu ik voor 99% zeker weet dat ik in juli afgestudeerd ben!).

Als eerste de twee sets van de China Glaze Electropop collectie. Deze lakjes stonden al langere tijd op mijn wishlist en nu ze met wat korting bij Boozyshop.nl te krijgen waren heb ik ze meteen besteld! (Evenals het nieuwe Sleek palette met de matte felle kleuren, deze ben ik alleen vergeten toe te voegen als foto!)

Daarnaast was ik ook nog even op Ebay aan het rondsnuffelen waar ik super leuke anker oorbellen tegenkwam (klik HIER voor de directe link naar de verkoper etc). Eigenlijk was ik alleen op Ebay aan het zoeken naar een nieuwe muismat en heb ik uiteindelijk voor een angry birds mat gekozen. Ook deze ben ik vergeten als foto toe te voegen maar ach, hier is de directe link!

Ik kan niet wachten tot vooral mijn Boozyshop bestelling binnen is! Op de Ebay artikelen zal ik nog wel een week of 2/3 moeten wachten.

Shoppen jullie wel eens online of vind je gewone winkels fijner?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “What’s On My Way!”

  1. Ik vind online shoppen vaak veel relaxter, daar is het tenminste niet zo druk! Nadeel is alleen dat je dingen niet kunt passen voordat je het koopt.

    1. ja dat vind ik dus ook echt een nadeel >.< kleding en schoenen koop ik eigenlijk altijd gewoon in een winkel waar je het meteen kan passen.. anders zit je later weer met gedoe van terugsturen etc als je het online koopt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//