Wella Professionals: Resist Shampoo.

Een week of 7/8 geleden was ik bij de kapper en had toen meteen twee Wella producten meegenomen waaronder deze shampoo voor fijn en kwetsbaar haar. Aangezien ik redelijk dun/fijn en droog haar heb, werd deze me door de kapster aangeraden.
Maar nu even alle plus- en minpunten op een rij: de pluspunten zijn de verpakking en de dop, het is een makkelijk systeem zonder dop die er af kan schieten of vallen. Je duwt aan de ene kant en de andere kant komt omhoog waardoor je de shampoo uit de fles kunt knijpen. Als je klaar bent duw je de dop weer terug en klaar.
De shampoo zelf heeft een erg fijne geur die ook erg lang in je haar blijft hangen na het te hebben gewassen. Ik vind dit altijd wel fijn want wie wil er nu niet lekker fris ruikend haar zonder het elke dag te moeten wassen (wat ook nog eens slecht voor je haar is en het sneller vet kan worden).
De minpunten vind ik aan de andere kant wel zwaarder wegen dan de pluspunten. Deze zijn namelijk dat het een erg prijzige shampoo is (€11,75). Zelf heb ik er toendertijd maar €1,00 voor betaald i.v.m. met een actie (tweede product voor €1,00). Verder is deze shampoo alleen maar bij kappers te krijgen dus moet je ook perse naar een kapper en niet simpelweg naar een drogist als je daar toevallig in de buurt bent.
Ook komt de shampoo zijn beloftes naar mijn gevoel niet goed na. Na hem nu twee maanden te hebben gebruikt en deze ook helemaal op is, heb ik niets gemerkt aan mijn haar. Een belofte is dat de shampoo je haar gladder en zachter laat aanvoelen maar hier heb ik geen verschil in gemerkt. Ook zou het je haaroppervlak beschermen en versterken en hier kan ik eigenlijk ook niet echt een verschil in zien.
Mijn haar is na gebruik van de shampoo gewoon zoals het daarvoor ook al was, nog steeds wat droog en fijn maar in ieder geval heeft het wel een fijne geur.
Al met al is het niet een shampoo die ik opnieuw zal kopen, zeker niet gezien de prijs en de verkrijgbaarheid. Daarnaast heb ik het gevoel dat een simpele andrélon shampoo veel meer voor mijn haar doet en blijf ik die lekker gebruiken! 
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Wella Professionals: Resist Shampoo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//