Wella High Hair: Flat Iron Spray.

Een tijdje terug was ik naar de kapper geweest en daar was op dat moment een mooie actie van 2 Wella producten kopen en dan 1 product voor €1,00 en de ander voor de normale prijs. Op dat moment was het voor mij zeker een mooie deal aangezien ik nog een goede hitte beschermer zocht om mijn haar te krullen, wafelen, e.d..
In mijn mening is dit een erg fijne beschermer spray en doet het ook echt wat beloofd wordt. Voor gebruik moet je even goed schudden met de fles, zoals je kunt zien heeft de spray in de fles twee kleuren voordat je geschud hebt. De spray brengt fijn en gelijkmatig aan bij elke keer sprayen en het heeft een fijne geur. De geur doet me denken aan een luxe kapperszaak in België waar ik een hele lange tijd geleden een keer geweest ben *en erg leuke herinneringen aan heb*.

De spray zelf kan tijdens het krullen/wafelen/stijlen wat simpele witte rook afgeven, dit is het product zelf en niet je haar dat verbrand of iets dergelijks! Ook zorgt de spray er voor dat je gestijlde/gekrulde haar lang in model blijft en geeft het je haar een mooie glans.
De spray is alleen bij kapperszaken te koop voor ongeveer €16, een redelijk hoge prijs maar je hebt zeker wel waar voor je geld.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Wella High Hair: Flat Iron Spray.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//