White Venetian Mask: BudgetErotiek.nl

Voordat ik begin met het masker te reviewen moet ik vermelden dat deze site 18+ is en ik je dus aanraad om, als je nog geen 18 bent en je geen toestemming van je ouders/verzorgers hebt, deze site niet zomaar te bezoeken. Dit, om gedoe met bijvoorbeeld je ouders te voorkomen. Natuurlijk ga ik geen ‘reclame’ of iets maken over producten waar ik niet achter sta en ik krijg niet betaald of iets anders om over dit *en volgende producten* te schrijven. Ik houd het ook liever netjes en lees- en zichbaar voor iedereen, dat is wel zo leuk en eerlijk :)  
Maar nu, het maskertje. Ik ben echt gek op maskertjes en vooral maskertjes met veren. Ik kwam dit maskertje (en nog een andere waar later nog een artikel over komt) tegen op deze site en de prijs viel me zo ontzettend mee, rond de €9,00. En volgens mij is er nu ook nog een kortingscode met 10% extra korting!
Zeker omdat het alweer carnaval is en ik gewoon echt gek ben op zulke maskers was het echt love at first sight. Niet dat ik extreem aan carnaval doe, maar het is altijd leuk om zoiets te hebben liggen voor een feest, een shoot, halloween of een gemaskerdbal. 
Het maskertje zelf is van redelijk stevig materiaal gemaakt maar je kunt hem nog wel iets meer naar de vorm van jouw gezicht duwen/vormen als dit nodig is. Het masker zit vast met een elastiek, dit vind ik persoonlijk handiger dan dat je een masker echt vast moet knopen om je hoofd, niet wetend wanneer deze los kan raken e.d.. Met dit masker weet je zeker dat hij een hele avond en nacht goed blijft zitten!
(zien jullie ook eens een stukje van mijn badkamer op deze foto, errug wit is ‘ie!)
De veren zelf zijn wel ietwat delicaat maar je kunt er nog wel gewoon lekker je ding mee doen door een hele avond te dansen, springen, wat dan ook. *pas wel op als je katten hebt, die worden helemaal wappie van veren en voor je het weet jatten ze je masker van je gezicht!*
Al met al een erg pretty en fijnzittend masker voor een mooi prijsje! Ik kan jullie zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze site (alleen 18+!) en als er vragen zijn is er ook een helpdesk waar je meteen antwoord op je vragen kunt krijgen of je kunt simpelweg een emailtje sturen. De service die je hier krijgt vind ik erg netjes!
De site is op dit moment nog niet 100% geopend, wel kun je alle producten en prijzen al bekijken. Naar verhoren is de shop half of eind volgende week helemaal draaiende!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “White Venetian Mask: BudgetErotiek.nl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//