15 thoughts on “Watermarble Tutorial; Rainbow Galaxy Nails.”

  1. Mmmm, volgens mij is er iets mis met je artikel vandaag. Ik kan hem in ieder geval niet lezen.

  2. Wat gaaaf :D Ziet er echt heel mooi uit! Ik kan me herinneren dat ik een jaar of 4 geleden ook eens geprobeerd heb om marble nails te maken, en toen werd het echt een grote mislukking, haha. Sindsdien heb ik het niet meer geprobeerd. Misschien moet ik het nog een keer proberen! Zo’n Galaxy nagel is wel super gaaf.

  3. Lijkt me een beetje een gedoe, dat watermarbelen, maar het resultaat is prachtig!

  4. Wat ziet dat er super mooi uit,,het lijkt nog steeds moeilijk, maar ik ga het nu ook echt een keer proberen.

  5. Wat een handig filmpje!! Nu kan ik het zelf eens een keertje proberen =D Je legt het heel duidelijk en goed uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//