Vrijheid – Blijheid.

Gisteren waren we allemaal even een moment stil voor de Dodenherdenking en vandaag is het dan eindelijk zo ver, Bevrijdingsdag! Ik weet dat niet iedereen even veel feeling heeft met de hele geschiedenis over den tweede wereld oorlog en daarom blijf ik er niet te lang bij hangen. Toch vind ik het persoonlijk belangrijk om er bij stil te staan: Wij zijn gewoon vrij! Vrij om te doen wat je wilt en om je eigen keuzes te maken. En dat is toch wel iets anders uit de lucht komen vallen dan de geallieerden toendertijd.

Ik ben zelf geen echte Nick en Simon fan maar dit nummer vind ik wel wat extra speciaals hebben op een dag als vandaag.

Have fun and be safe. Hier in Vlissingen is het bevrijdingsfestival en ik denk dat ik daar wel even een kijkje ga nemen als het weer niet al te slecht is *nu ik dit typ is het vrijdag 3 mei en de weersvoorspelling zag er niet al te best uit voor zondag*. Hebben jullie nog plannen, misschien wat oorlogfilms kijken of beschouw je het als een gewone vrije zondag?

x femketje

(PS: vanmiddag komt er nog een tag artikel online :3)

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Vrijheid – Blijheid.”

  1. Voor mij is het eigenlijk gewoon een vrije zondag, wat ook lekker is :) heel misschien dat ik nog met een paar vrienden naar de autocross ga een paar dorpen verder op :)

  2. Helemaal mee eens! Het is goed om stil te staan bij de mensen die ons vrijheid hebben gegeven. Ik heb van mijn opa’s en oma’s heftige verhalen gehoord van toen en daarom denk ik ook aan hun. Fijne 5 mei fem.!

  3. Het is prachtig weer, dus maak daar gebruik van. Ik moet ook weg van mijn computer, maar wilde even lunchen en dan ga ik straks weer leren. Nu wachten op de broodjes. Veel plezier.

  4. zeker goed om even bij stil te staan, dat nummer is heel toepasselijk:) hier in almere zijn een paar optredens dus daar ga ik vanavond even naar toe, gelukkig is het goed weer :)!

  5. Mooi artikel en dat nummer is mooi! Ik heb er wel bij stil gestaan, maar ik heb verder niets bijzonders gedaan. We mogen allemaal blij zijn dat we vrij zijn hier in Nederland =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//